Obavijesti

Sport

Komentari 57

Velez: Trener mi je rekao da ga podsjećam na Luisa Suareza

Velez: Trener mi je rekao da ga podsjećam na Luisa Suareza
7

Vidjet ćemo, možda jednog dana i ja budem veliki igrač kao Suarez, nasmijao se na predstavljanju u Hajduku novi napadač splitskog kluba Argentinac Nicolas Velez

VIDEO

Nicolas Leandro Velez predstavljen je danas na Poljudu. Životopis Argentinca s iskustvom igranja u španjolskim niželigašima, Singapuru i Indiji ne ulijeva previše povjerenja, no predsjednik Hajduka Marin Brbić ustvrdio je kako je Velez upravo tip igrača kakvog je Hajduk tražio.

- Mislim da smo s njim dobili upravo ono što smo tražili, pravo pojačanje za nastavak sezone - kazao je Brbić, a zadovoljstvo dolaskom u Split iskazao je i sam igrač.

- Sretan sam što sam ovdje, što imam priliku igrati za Hajduk. Hvala čelnicima kluba i treneru koji su me doveli da igram za tako veliki klub - kazao je novi napadač 'bijelih' i dodao:

- Očekujem da ću se u Turskoj dobro pripremiti i upoznati sa suigračima, da ću dati svoj doprinos golovima i asistencijama.

Velez je otkrio i kako je i u Argentini, u kojoj ima jako puno naših iseljenika čuo za Hajduk, a nakon što je dobio poziv, dodatno se informirao.

- Čuo sam puno lijepih stvari o Hajduku, klubu bogate povijesti, čuo sam lijepe stvari i o strasti naših navijača, i sretan sam što sam ovdje. O Hajduku mi je puno pričao moj bivši suigrač Marin Vidošević i jedva čekam zaigrati, zabiti koji gol da vidim kako naši navijači proslavljaju pobjede.

Čuo je i za rivalitet Hajduka i Dinama.

- Znam da je to veliki derbi, kao Boca - River u Argentini, lijepo je da postoji još jedan veliki klub kao što je Hajduk, da postoji derbi i jedva čekam zaigrati protiv njih.

Velez je imao još ponuda, no želio je u Europu.

- Dobio sam priliku doći u Europu, pokazati što znam, i nadam se da ću priliku iskoristiti. Nisam razmišljao ni trena kad sam dobio ponudu Hajduka iako sam imao i ponude iz Azije i Južne Amerike, i to od kluba koji igra Copa Libertadores.

Sebe je opisao kao brzanca koji voli pobjeći obrani i izaći jedan na jedan s golmanom, prednost su mu brzina i tehnika.

- Pričao sam s trenerom i rekao mu da mogu podjednako dobro igrati na svim pozicijama u napadu. Moj bivši trener u Singapuru mi je rekao da ga podsjećam na Luisa Suareza, ali on je veliki igrač... Vidjet ćemo, možda jednog dana i ja budem veliki igrač - nasmijao se novi napadač Hajduka, koji tečno priča engleski jezik, a već je počeo učiti i prve hrvatske riječi:

- Hvala, idemo, dobro jutro, sam si...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...