To je to što me zanima!

Velika čast: Hrvatica je u ulozi delegata u finalu Europske lige

Finale Europske lige na rasporedu je ovu srijedu u 20:45, a snage će u njemu odmjeriti Atletico Madrid i Marseille. Ulogu delegata na ovoj utakmici preuzet će Ivančica Sudac
Vidi originalni članak

Finale Europske lige između Atletico Madrida i Marseillea igra se u srijedu, a osim Šime Vrsaljka, Hrvatsku će predstavljati i Ivančica Sudac u ulozi delegata

Ivančica će tako postati prva žena u povijesti koja će imati ovakvu ulogu u finalu Uefinog natjecanja u muškoj konkurenciji.

- Ovo imenovanje zaista je veliko priznanje mom dosadašnjem radu, zbog čega sam zahvalna kolegama u Uefi, kao i svojim suradnicima u HNS-u koji su me podržavali kroz sve ove godine - rekla je Sudac i nastavila - Biti delegat na finalnoj utakmici klupskog natjecanja iznimna je čast svakom nogometnom dužnosniku, a posebnu vrijednost ima što sam to povjerenje dobila kao prva žena na muškom finalu. Naravno, takva uloga donosi i veliku odgovornost, ali to je izazov kojem se izuzetno radujem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Budni 16.05.2018.

    Pa dečki delegat ako napiše primjedbe na suđenje ili organizaciju , onda je to službeno! A kaj laprdaju , komentatori ili treneri niko se ne obazire.

  • benitooo 15.05.2018.

    Hahahahahahahhaha

  • Jedini_Fan_Marka_Tolje 15.05.2018.

    Jel Sudac ili delegat? Ništa mi nije jasno :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare