To je to što me zanima!

Velika 'čistka' u Chelseaju: Na zimu odlazi čak pet prvotimaca

Igrači koji bi trebali otići i to već na zimu su Gary Cahill, Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Cesc Fabregas i Oscar. Sprema se revolucija u redovima londonske momčadi
Vidi originalni članak

Antonio Conte nije zadovoljan trenutnom momčadi što je jasno dao do znanja vlasniku Chelseaja Romanu Abramoviču, piše The Sun. Trenutno stanje najbolje se odražava na ljestvici Premier lige, Chelsea je nakon šest kola osmi na tablici, a izgubio je dva derbija zaredom: Liverpool 2-1 i Arsenal 3-0.

Dakle, Conte nije zadovoljan momčadi. Dobio je samo jedno pojačanje koje je htio, N'Gola Kantea iz Leicestera, a prodajom petorice nogometaša osigurao bi sredstva za svoju viziju 'plavaca'.

Talijanski stručnjak, koji je osvojio tri scudetta zaredom s Juventusom i ispao s Eura 2016 u četvrtfinalu od Njemačke nakon penala, već je imao ručak s Abramovičem u Chelseajevom trening kampu Cobham na kojem su raspravljali o igračima koje će prodati, piše The Times. U dodatku stoji da Abramovič suosjeća s Conteom nakon visokog poraza od Arsenala 3-0.

Igrači koji bi trebali otići i to već na zimu su Gary Cahill, Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Cesc Fabregas i Oscar. Sprema se revolucija u redovima londonske momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ragnar4231 30.09.2016.

    vratit hazarda(thorgana) iz borrusije,prodat oscara,ivanovica,cahilla i dovest jednog vrhunskog stopera i gotova stvar..i recimo potegnut piazona iz posudbe natrag i to je to..

  • BarneyStinsonNPH 29.09.2016.

    Posaljite ih sve u Milan , za tamo su vise nego dobri

  • strmi007 29.09.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare