To je to što me zanima!

Velika pobjeda: Čilić u tri seta pobijedio Murraya!

Naš najbolji tenisač na fantastičan je način prošao u četvrtfinale US Opena. U tri je seta pobijedio drugog igrača svijeta, Andyja Murraya
Vidi originalni članak

Idemooooo dalje!, povikao je iz sve glasa Marin Čilić, zamahnuo pobjednički rukom i mahnuo navijačima s hrvatskom zastavom i natpisom - Međugorje.
Škot je, najblaže napisano, bio u šoku. Pokupio je stvari i ekspresno nestao sa najvećeg teniskog stadiona svijeta. S druge strane, Marinu se nije žurilo. Pozdravljao je Boba Bretta, potom svoga brata u loži. Jer dugo će pamtiti dan kada je 7-5, 6-2, 6-2 “pomeo” Andyja Murraya, drugog tenisača svijeta.
- Ma može ovo Murray okrenuti. Evo, sada će Čilić izgubiti servis - komentirao je Jeff Tarango, bivši američki tenisač i nekadašnji finalist Umaga, za BBC, ali niti "čaranje" nije pomoglo.
Čilić je u četvrtom službenom meču konačno slomio Murraya, tenisača kojeg je posljednji puta pobijedio 2005. godine u juniorskoj konkurenciji (Roland Garros). Za ulazak u polufinale Marin će igrati protiv Juana Martina del Potra, Argentinca kojem također štošta duguje...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ninjagoc 09.09.2009.

    bravo care! samo naprijed!

  • Dario 30 09.09.2009.

    jadranka kosor je kriva

  • Tesanera 09.09.2009.

    ako je Marin mogao, mogu i vatreni! idemoooooo! ajdeee! pomozi Bože danas! uf! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare