To je to što me zanima!

Velika pogreška Kolo Tourea uzela Liverpoolu dva boda...

Kazna je stigla u 67. minuti nakon velike greške Kolo Tourea koji je dodao loptu Victoru Anichebeu, koji je udarcem s ruba šesnaesterca neobranjivo pogodio za 1-1
Vidi originalni članak

WBA i Liverpool su u prvoj utakmici nedjeljnog programa 24. kola Premiershipa odigrali 1-1.

U prvom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja, ali su gledatelji ipak vidjeli jedan gol. Dogodilo se to u 24. minuti kada je Suarez proigrao Sturridgea, a on je zabio za vodstvo 'redsa' 1-0.

Nastavak je donio puno bolju igru s obje strane, a Liverpool je u 59. minuti mogao riješiti pitanje pobjednika. Suarez se našao oči u oči s Fosterom, ali golman domaćina mu je obranio.

Kazna je stigla u 67. minuti nakon velike greške Kolo Tourea koji je dodao loptu napadaču WBA Victoru Anichebeu, koji je udarcem s ruba šesnaesterca neobranjivo pogodio za 1-1.

Iako je bilo prilika s obje strane, rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

Liverpool je na četvrtom mjestu sa 47 bodova, a WBA 16. sa 23 boda.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Scouser96 03.02.2014.

    Ma da smo bili na pravoj razini zabili bi im par komada,ovakav rezultat je zaslužen jer nismo napravili poštene šanse,ali da toure nije pogriješio osvojili bi 3 boda jer wba nebi zabio da igra 2 dana

  • rudi17 03.02.2014.

    Šteta. Zaslužili su pobjedu, ali ipak, greške su sastavni dio sporta.

  • Zvecko_1 02.02.2014.

    Nista od titule za Liverpool. Treba im rekonstrukcija u odbrani ako hoce nesto da urade. Da je Toure bio dobar ostao bi u City-u a ne bi dosao u Liv'pool kao istrosena roba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare