To je to što me zanima!

Velikan u Hrvatskoj: Bayern i Istra dogovorili su suradnju...

Bayern München i Istra sklopili su ugovor o strateškom partnerstvu što predstavlja najveći i najznačajniji marketinški projekt u turizmu. Ugovor je sklopljen u Poreču...
Vidi originalni članak

Njemački velikan Bayern München sklopio je ugovor o strateškom partnerstvu s najvećim hrvatskim poluotokom, Istrom. Ugovor je službeno potpisan u Poreču.

Tamo su bili prisutni član Bayernove uprave Andreas Jung, direktor TZ Istarske županije Denis Ivošević, istarski župan Valter Flego i direktor glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristijan Stančić.

To partnerstvo jednog od najvećih nogometnih klubova na svijetu i jedne od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj predstavlja najveći i najznačajniji marketinški projekt u turizmu, a za Istru strateški projekt u pozicioniranju destinacije. Prije svega na promociju Istre među navijačima Bayerna.

- Bayern je jedan od najvećih klubova na svijetu, a također imaju visok standard i kvalitetu, isto kao i mi kao turistička zajednica. Izrazito smo sretni zbog ovog ugovora s Bayernom i veselimo se svim budućim projektima - rekao je Ivošević.

Isto kao i Ivošević, Jung je također vrlo sretan zbog ugovora s Istrom. 

- Oduševljeni smo odličnom gostoljubivošću koju imamo ovdje od samog početka. Profesionalizam i želja u Istrinim najvećim ciljevima su impresivni. Ponosni smo na našeg novog partnera i veselimo se svim zajedničkim projektima.

Istra je jedina turistička regija, i to ne samo u Hrvatskoj već i u široj regiji Mediterana, koja je prva pokrenula velike projekte strateških partnerstava.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mamojebac70 05.06.2018.

    Nije igrom u VŽ zasluzila..1.ligu..to stoji da ga jb..

  • gladijator 04.06.2018.

    Istra to je raj!

  • Brozo 04.06.2018.

    Veliki uspijeh za Porec, Istru i Hrvatsku. Mozemo bit ponosni na to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare