To je to što me zanima!

Veliki Argentinac časti Romu ako izbori finale Lige prvaka...

Gabriel Batistuta ponosan je na klub u kojemu je igrao od 2000. do 2003. i s njim osvojio "scudetto". Momčadi Rome obećao je nesvakidašnji pothvat ako preskoči Liverpool
Vidi originalni članak

U Romi je momčadski duh ovih dana na vrlo visokoj razini. Kako i neće biti, solidno guraju u talijanskom prvenstvu, a u Ligi prvaka su korak-dva od raja.

Tako je nakon pobjede nad Genoom u srijedu (2-1), Argentinac Diego Perotti organizirao roštilj za cijelu momčad. Nije mogao nastupiti, kao uostalom i zadnjih nekoliko utakmica, zbog ozljede pa se primio kuhače. U ovom slučaju, vilice.

Bio je to svojevrsni team-building za skorašnju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Liverpoola. Podsjetimo, Roma u utorak gostuje na Anfieldu.

A kako to već biva u ova moderna vremena, Romini igrači objavili su na društvenim mrežama fotografije s druženja i privukli pažnju nekadašnjeg igrača tog rimskog kluba, velikog Gabriela Omara Batistute.

- Ako se Roma plasira u finale Lige prvaka, dolazim u Trigoriju i kuham ručak za cijelu momčad! - obznanio je Argentinac.

Inače, Trigoria je trening kamp Rome. Batistuta je dio Romine momčadi bio dvije i pol sezone, od 2000. do 2003., osvojio je jedan naslov prvaka i jedan talijanski superkup u tom periodu, a u 83 nastupa zabio je 33 gola.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • meme7 20.04.2018.

    Iskreno, navijač sam Barce ali draže mi je sto se Roma plasirala u polufinale nego barca a takodjer liverpool mi je draži klub ali bih vise volio da roma izbori finale jer ovakva sezonu kakvu ju sada ima roma teško da će idućih godina ponovit tako da bi bi bilo idealno da dodju do samog kraja a u finalu neka bude šta bude samo neka budu tamo! YNWA! FORZA ROMA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare