To je to što me zanima!

Veliki gubitak za Dinamo: Mladi branič potpisuje za AC Milan...

Vijest donosi talijanski portal Sportitalia, odmah smo je provjerili i saznali da se Filip Pobi s agentom Darkom Alegićem nalazi u Milanu i dogovara završne detalje. Pobi je s Dinamom imao stipendijski ugovor
Vidi originalni članak

Dinamo je nedavno prodao mladog braniča Joška Gvardiola (18) u Leipzig i okrenuo 16 milijuna eura fiksno, a sjest će tu i koji 'milijunčić' od bonusa. Financijski je to bio jako dobar posao, ali potezalo se pitanje - je li bilo prerano za odlazak.

E, što onda reći na vijest da mladi branič Filip Pobi (17) iz Dinama prelazi u Milan. Vijest donosi talijanski portal Sportitalia, odmah smo je provjerili i saznali da se igrač s agentom Darkom Alegićem nalazi u Milanu i dogovara završne detalje i 'bijeli dim' trebao bi biti pušten u utorak.

Talijanski izvori navode kako je Milan dogovorio transfere nekoliko mladih igrača, kojima želi pojačati juniorsku momčad. Tako su na listi talijanskog velikana Pierre Kalulu iz Lyona, Šveđani Lukas Bjorklund i Emil Roback, Coli Saca iz Sochauxa i Dinamov Pobi.

Pobi je za hrvatsku U-17 reprezentaciju skupio sedam nastupa, a u Dinamo je stigao prošlog ljeta iz Lokomotive. Ranije je igrao za Sesvete. S Dinamom je potpisao trogodišnji stipendijski ugovor.

Filip bi u Milan trebao na jednogodišnju opciju s otkupom ugovora. U gradu ga je dočekao nekadašnji talijanski nogometaš Daniele Massaro, koji u Milanu radi u omladinskom pogonu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Prekrasni 05.10.2020.

    Još jedan kojeg će za par godina odbiti Slaven Belupo, kao onog nadobudnog Brodića.

  • PredragKišurek 04.10.2020.

    Nema i mladi kadar prodaju braća Mamići polako ali sigurno uništavaju i pomladak DINAMA i to svjesno rede šta hoče.

  • 04.10.2020.

    Treba zabranit prodaju mladih igraca iz HNL-a dok ne napune bar 22 godine! svi odu van i probadaju po posudbama a ovako bi stekli iskustvo, postali bolji i skuplji a liga ne bi slabila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare