To je to što me zanima!

Veliki planovi: Harry želi Raula, Modrić produljuje...

Čini se kako od transfera Luke Modrića u Man United neće biti ništa jer bi Tottenhamov veznjak trebao uskoro potpisati novi ugovor do 2015.
Vidi originalni članak

Modrić je igrač o čijoj prodaji ne bismo smjeli niti razmišljati, kamoli ga prodati. Mislim da ga neće biti problem zadržati u klubu, rekao je menadžer Tottenhama Harry Redknapp nakon što je Alex Ferguson ponovo 'bacio oko' na hrvatskog reprezentativca.
Redknapp je pokazao odlučnost da zadrži svog ljubimca tako što će mu klub ponuditi novi poboljšani ugovor. Mirror piše da će Modrić potpisati novi ugovor koji bi ga za White Heart Lane vezao do 2015. godine (sadašnji mu vrijedi do 2014. op.a.).
Ime Spursovog veznjaka u zadnje vrijeme se vezalo za odlazak na Old Trafford uz odštetu od 25 milijuna funti i Michaela Carricka u zamjenu.
- Mogu pričati unucima kako smo bili četvrti u prvenstvu kad sam bio trener Tottenhama i kako smo se plasirali u Ligu prvaka. Sviđa mi se kako igramo, ali za to nisam zaslužan ja, već igrači poput Luke Modrića - rekao je Redknapp za Telegraph.

HARRY REDKNAPP ŽELI RAULA ZA LIGU PRVAKA
Plasmanom u Ligu prvaka porasli su i apetiti Harryja Redknappa. Englez u glavi pomalo stvara momčad za sljedeću sezonu, a na listi želja našao se i Realova legenda Raul Gonzalez. NOTW piše da su čelnici Spursa već stupili u kontakt s Raulovim menadžerom te se nadaju kako će ga sa Santiago Bernabeua pustiti bez odštete.
- Razgovarao je s prijateljima poput Fernanda Morientesa i Michela Salgada, koji su igrali u Engleskoj, i oni su ga ohrabrili na dolazak na Otok - izjavio je direktor Reala Jorge Valdano.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_47232 09.05.2010.

    luka modric je klasa napsram nekih igraca,no ako zeli napredovati bilo bi dobro da ode u neki veci klub,,a uostalom nista ne fali no totenhemu =)

  • hrvoje123456 09.05.2010.

    Luka nek ostane jos neko vrijeme u Spursima.

  • Tsubasa Ozora 09.05.2010.

    Alex je opasno zagrizao za Luku.. spominju se Carrick i 20 tak mil funti i u nekoj od opcija Berbatov.. a Harry želi dovesti J. Colea, koji je isti tip igrača kao naš Luka.. bit će zanimljivo gledati ovaj prijelazni rok.. Luki nije loše u Spursima, a mislim da mu nebi bilo loše ni u Man Unitedu, no kako god da se završi ova priča, naš Luka nikako nije na gubitku.. sretno Luka.. =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare