To je to što me zanima!

Veliki udarac 'Mamićevoj struji': Ured za opću upravu odbio je prigovor izbačenih skupštinara

Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne poslove odbio je prigovor petorice skupštinara koji su inače dio struje Zdravka Mamića
Vidi originalni članak

Iako bitka za prevlast u Dinamu još uvijek traje, veliki je udarac primila struja Zdravka Mamića. Gradski ured za opću upravu ponovno je odbio prigovor izbačenih skupštinara Damira Žigrovića, Mate Tokića, Maria Primorca, Hrvoja Kneza i Maria Pašalića.

Radi se o skupštinarima koji nisu imali pravo glasa na sjednici skupštine 12. prosinca, a ova odluka Gradskog ureda za opću upravu potvrđuje da spomenuta petorka neće imati ni pravo glasa na nadolazećoj skupštini 9. ožujka.

Tako će se znatno smanjiti broj od 77 skupštinara koji obično sudjeluje na sjednicama.

Oni su uručili žalbu Gradskom uredu za opću upravu, ali ona je odbijena, napisao je Dinamo u službenom priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti.

Priopćenje Dinama

- Građanski nogometni klub Dinamo zaprimio je rješenje Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove koji je utvrdio da se odbija prigovor Damira Žigrovića, Mate Tokića, Maria Primorca, Hrvoja Kneza i Maria Pašalića, izjavljen protiv Zapisnika o provedenom nadzoru ovog Gradskog ureda.

- Nesporno je utvrđeno da je postupanje službenika ovog Gradskog ureda u postupku provođenja nadzora nad prijavom podataka u registar udruga provedeno zakonito te je u skladu sa člankom 122. stavak 3. Zakona o općem upravnom postupku riješeno kao u izreci rješenja.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • skyvision 25.02.2023.

    šta rade od ovog kluba to je strašno...kad čitam ko bi se sve htio prištekat na Dinamovu kasu,koja je puna zaslugom samo i iskljucivo jednog covjeka,dode mi slabo...kakve ljige...al ne moze nista sto je dobro i uspjesno opstat kod nas tako da me ne cudi ovo očigledno devastiranje jednog uspjednog sportskog kolektiva

  • 25.02.2023.

    ne razumijem. BBB je protiv Antolića. To znaći da će glasati za Mamića, a do jučer je bilo MCOIS. Ko je tu lud?

  • David1Prometheus 25.02.2023.

    Ak dode Woke Simic s bandom iza sebe koji je nesposoban tenisicu zavezat onda cemo past gore nego onaj klub s juga, doslovno nisu mogli izabrat covjeks s nizim IQ i s losijim komunikacijskim vjestinama..isto ko stanic kepcija bjelanovic..to je ta ekipa..simicout#

Komentiraj...
Vidi sve komentare