To je to što me zanima!

Veliki udarac za Dinamo: Perić je potrgao križne ligamente?

Bjelica je ostao bez ključnog stopera Dine Perića. Prema prvim informacijama, izgleda da je Perić potrgao križne ligamente što znači dug oporavak i moguće da je za njega sezona završena
Vidi originalni članak

Dinamo je izgubio od Osijeka na teškom gostovanju. Nenad Bjelica nije se iskazao kao prorok kada je najavio "pobjedu u Gradskom vrtu i prekid tradicije Osječana". U ne baš igrački preatraktivnoj utakmici dogodilo se više kontroverznih situacija nego nogometne ljepote. No, i to je dio nogometa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka momčad nije samo izgubila susret i doživjela treći poraz u sezoni već je zaradila dva isključenja igrača (Dilaver i Stojanović) te trenera Bjelice. Dinamov strateg bio je vidno iznerviran, a nakon utakmice pojavile su se točne riječi koje je izgovorio sucu Mariju Zebecu.

REPOVI PORAZA Bjelica ponovno psovao suce, ali Zebec mu nije ostao dužan

Da bi stvar bila gora, Bjelica je ostao i bez ključnog stopera Dine Perića. Prema prvim informacijama, izgleda da je Perić potrgao križne ligamente što znači dug oporavak i moguće da je za njega sezona završena.

Pretrage će obaviti sutra pa će se više znati, no čini se da prognoze nisu dobre.

Iz igre je izašao u trenutku kada je Bjelica već napravio sve zamjene, a sporni duel dogodio se u 88. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • papilon100 17.02.2020.

    Nije upitna volja vec znanje.Najvise kriv trener koji bira igrace i postavlja igru prema tim igracima uporno forsirajuci Gojaka i Petkovica koji mu igra veznog i gusi igru svojim driblinzima na centru.Nema dubinskih lopta nabacivanja sa krila nema centarfora u sredini 16 metara nema opasnosti za protivnik.Nema udaraca van 16 jeg igraci neznaju puknut po golu.Ova igra Dinama neprolazi kad Dinamo treba diktirat igru jer neda Majeru radi Gojaka,Hajrovica,Dilavera Perica koji zuji ko Jedvaj i uklizava u prazno.Izgubit ce Dinamo i sljedecu utakmicu i onda mora tvrdoglavi Bjelica ic.On bi htio trainiert Dortmund pa oni pucaju iz svih pozicija nabacuju melju protivnika strasnim tempom totalno drugacija taktika od Bjelicine nema napucavanja u bunar da Petkovic gusi nogu,noi su u 3-4poteza pred golom a onda sjevaju udarci.

  • 16.02.2020.

    Brzi oporavak zelim ovom decku,ali jako je nezgrapan i treba poraditi na motorici i eksplozivnosti

  • 16.02.2020.

    Želim mu brz oporavak ali je rupa od igrača ! Za reprezentaciju po meni imaju prednost svi ispred njega, Pongračić,Jedvaj,Mitrović,,Katić, Benković svi su puno bolji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare