To je to što me zanima!

Veliki uspjeh za mladostašice: Izborile četvrtfinale CEV kupa

Švicarke je iz natjecanja izbacila njihova nacionalna regulativa oko pandemije korona virusa. Da su stigle u Zagreb na prvu utakmicu, po povratku u svoju domovinu morale bi u dvotjednu karantenu pa su predale
Vidi originalni članak

Lijep europski uspjeh za odbojkašice Mladosti. Istina, uz nešto sreće, odnosno nesreće njihovih protivnica, švicarskog Dudingena koji je bez borbe predao dvomeč osmine finala CEV kupa. Slijedom toga, mladostašice su izborile četvrtfinale drugog po jakosti europskog klupskog natjecanja.

PORAZ U ČETIRI SETA Mladost propustila priliku za senzaciju protiv jakih Talijana

Švicarke je iz natjecanja na ovakav način izbacila njihova nacionalna regulativa oko pandemije korona virusa. Naime, da su stigle u Zagreb na prvu utakmicu, a trebala se igrati u utorak, po povratku u svoju domovinu morale bi u dvotjednu karantenu. Budući da iznimke nema, a ni mjesta u kalendaru, uzvrat idućeg tjedna ne bi se imao kako ni odigrati, a usput bi patio i raspored njihovog nacionalnog prvenstva.

ATRAKCIJA IZ MLADOSTI Brazilac Stipe u Zagrebu: Dali su mi taj nadimak, ali ne znam što znači. Rijetki su uvjeti kao ovdje

Za plasman u polufinale mladostašice će igrati protiv boljeg iz dvoboja Las Palmasa i Lodza. Protiv Španjolki su već igrale ove sezone u kvalifikacijama za Ligu prvaka i prošle ih u zlatnom setu, no Poljakinje su favoritkinje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare