To je to što me zanima!

Veliki Valentino Rossi odmara u Hrvatskoj! Posjetio je Kaprije

Višestruki motoristički svjetski prvak Valentino Rossi u subotu je viđen na otoku Kaprije. Tamo je večerao u restoranu Liberty, a sam se predstavio osoblju koje nije bilo sigurno je li to uistinu on...
Vidi originalni članak

Hrvatska je oaza za zvijezde! Sportske, filmske, ma nije ni važno. Svi oni znaju da u potrazi za sjajnom zabavom, fantastičnim morem i senzacionalnom hranom moraju potegnuti do Jadrana. Ma zna to i Valentino Rossi (40), posljednji koji je posjetio našu obalu. Makon Cristiana Ronalda koji je početkom sezone odmarao u Dubrovniku, legendarni motociklist je posjetio šibenski arhipelag.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Višestruki svjetski prvak u subotu je viđen na otoku Kaprije. Tamo je večerao u restoranu Liberty, a sam se predstavio osoblju restorana koje nije bilo sigurno je li to uistinu on.

- Do nas je došetao s kaprijske rive, tako da nismo sigurni s kakvim je brodom došao na otok. Nismo bili sigurni je li to on, Rossi je primijetio da smo u nedoumici, došao je do nas, predstavio se s velikim osmjehom i dobro smo popričali i zabavili se. Neobično pristupačna i simpatična osoba, a toliko velika zvijezda - rekli su iz Libertyja ŠibenikIN-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 21.07.2019.

    rossi najbolji vozač ikada

  • 21.07.2019.

    Najveci svih vremena ....veliki Doktor :D

  • 24 SATA NON-STOP 21.07.2019.

    legenda! rossi i agostini-dvojica najvecih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare