To je to što me zanima!

Veliki Žuti sjajno se oporavlja! Šetao po Zagrebu i uživao...

Prosinečki je pojava gdje god se pojavi, a tako su se za njim okretali i brojni prolaznici. Iako ga za manje od dva mjeseca čeka još jedna operacija, po Robijevom rapoloženju se vidi da su teški dani iza njega...
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Bosne i Hercegovine se oporavlja od dvije operacije debelog crijeva. Robert Prosinečki uoči početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo dane provodi po sunčanom Zagrebu, a u šetnji gradom je susreo i najboljeg strijelca u povijesti HNL-a Davora Vugrineca s kojim je kratko i popričao.

Prosinečki je pojava gdje god se pojavi, a tako su se za njim okretali i brojni prolaznici. Iako ga za manje od dva mjeseca čeka još jedna operacija, po Robijevom raspoloženju se vidi da su teški dani iza njega.

Operacije i ležanje u bolnici imali su utjecaj na njegovo fizičko stanje, a to je i nedavno priznao u razgovoru za Večernji list.

- Smršavio sam oko 10 kilograma. Ja već sada normalno funkcioniram. Normalno jedem i nema posebnog režima. Imam još jednu rutinsku operaciju, laganu. Ali to ću obaviti poslije reprezentativnih obveza krajem trećeg mjeseca nakon Armenije i Grčke - rekao je Veliki Žuti.

A do početka kvalifikacija uživa u svome Zagrebu, i vraća kondicijsku spremu u svome Padel centru na Velesajmu.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • branimir220250 26.02.2019.

    Želim mu sve najbolje u životu i daljnjoj karijeri❌❌❌

  • Busi 26.02.2019.

    ne znam zašto ali sam u zadnjoj rečenicu pročitao “vraća kondicijski spermu”

  • marinko82 26.02.2019.

    Kralj👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare