To je to što me zanima!

Veliko priznanje: Kovač među kandidatima za trenera sezone

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije već je ispisao povijest kluba kao trener s najvećim postotkom pobjeda u prvoj sezoni na klupi Monaca. Još može i do trofeja ove sezone
Vidi originalni članak

Niko Kovač radi nevjerojatan posao s Monacom ove sezone. Posrnulu momčad iz Kneževinu doveo je u prvoj sezoni do borbe za dvostruku titulu, a njegov je rad prepoznala i Ligue 1 koja ga je, doduše potpuno zasluženo, nominirala za trenera sezone u Francuskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Championnat' je, doduše, zamalo izmakao. Iako to još nije matematički potvrđeno, mizerne su, pa skoro i nikakve šanse da Monaco osvoji naslov. Dva kola prije kraja, Lille ima pet, a PSG dva boda više od Kovačeve pa bi Monacu za naslov trebala dva poraza prvoplasiranog Lillea koji je, inače, u ovoj sezoni izgubio tek tri utakmice.

DRŽI MJESTO ZA LIGU PRVAKA Nada još uvijek postoji: Monaco slavio, Kovač još može do titule

Kovaču svakako ne bi trebalo faliti motiva u posljednja dva kola budući da se Lyonom bori za mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

No, riječi hvale iz Uprave kluba zasigurno ne izostaje budući da je momčad već do ovog trenutka osvojila 34 boda više nego u cijeloj prošloj.

A bit će prilike i za trofej! Monaco igra polufinale Kupa protiv četvrtoligaša Rumilly Vallieresa i sve manje od uvjerljive pobjede Kovačevih pulena bilo bi čudo. Drugi polufinalni par tvore Montpellier i PSG.

FENOMENALNO Niko Kovač ispisao povijest: Bolji od Wengera i Ranierija

Podsjetimo, bivši trener Bayerna i hrvatske reprezentacije već je ispisao povijest Monaca kao trener s najvećim postotkom pobjeda u prvoj sezoni na klupi momčadi iz Kneževine.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 11.05.2021.

    Bravo za Niku- Livnjaka,Ati panac: pa ja te vidim kao Daliceva nasljednika Niko i Dalicu- Livno se ponosi sa vama

  • Mamičev knjigovođa 11.05.2021.

    tako jeeeee.to su kumovi mog gazde i pravi rvati katolici

  • 11.05.2021.

    Znači jedini trener naš koji radi i to uspješno u Ligi petice,i onda ga stručnjaci ovdje pljuju.Pa ja volim Bilića,ali Niko je za njega svemirski brod,eto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare