To je to što me zanima!

'Veliko slavlje čekali 53 godine: Mi smo zvijezde, a ne Modrić!'

Mađarska je u nedjelju s 2-1 pobijedila Hrvatsku u Budimpešti. Prvi put nakon 1966. godine u službenoj utakmici su bili bolji od aktualnog prvaka ili viceprvaka svijeta. Bacilo je to mađarske medije u veliku euforiju
Vidi originalni članak

Stvarno nam treba čudo, pisao je mađarski portal 888 uoči gostovanja Hrvatske u Budimpešti. Reprezentativci Mađarske iznenadili su i svoje sunarodnjake u nedjelju navečer u Budimpešti kada su srušili Hrvatsku sa 2-1.

Nakon najveće pobjede u novijoj povijesti, Mađari slave svoje reprezentativce. 

- Čudo se dogodilo: pobijedili smo finaliste Svjetskog prvenstva! piše isti portal samo nekoliko sati kasnije. Pobjeda protiv Hrvatske bacila je čitavu naciju u euforiju.

Izjavu kapetana Dzsudsaka koji nakon utakmice govori: "I oni imaju samo dvije noge kao i mi. To što su drugi na svijetu ne znači da ih se moramo bojati" prenosi 24.hu koji podsjeća da je Mađarska ovako veliku pobjedu čekala 53 godine. Od 1966. kada su dobili Brazil 3-1 u službenoj utakmici nisu pobijedili aktualnog prvaka ili viceprvaka svijeta.

Origo piše "Noć za pamćenje: Mađari su bili zvijezde, a ne Zlatna lopta Modrić". Modrićevo je ime i jednom njihovom ranijem članku u kojem su pisali kako Luka "nije naviknuo na poraze".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mica trftaljka 26.03.2019.

    Dobili dobili u Maksimiru cete dobit petardu

  • 25.03.2019.

    Nagy,,,,im pravi em igra rukomet a opet ima casa i u nogometu!!!!??

  • 25.03.2019.

    Hahaaaaaha !!!! Ajd neka i oni malo Slave !!!! Ali Modrić je za vas moji Mađarčići : Neviđena Svjetska Klasa !!!! Najbolji Playmaker Svih Vremena i Legenda Hrvatske Reprezentacije !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare