To je to što me zanima!

Velimir Perasović je izbornik hrvatske košarkaške repke...

Velimir Perasović novi je izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije. Perasović je bio jedini kandidat za nasljednika Repeše. Službena 'presica' je 2. ožujka u 13.30
Vidi originalni članak

U ponedjeljak 23. veljače Stručni savjet za mušku košarku predložio je Velimira Perasovića za novog izbornika. Upravni odbor HKS-a potvrdio je prijedlog i Perasović će se javnosti predstaviti 2. ožujka. Hrvatska je dobila izbornika.

- Pozivamo Vas na  konferenciju za novinare povodom imenovanja novog izbornika hrvatske seniorske reprezentacije. Konferencija će se održati u ponedjeljak, 2. ožujka 2015. s početkom u 13.30 sati u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza. Konferenciji će nazočiti novi izbornik hrvatske seniorske reprezentacije gospodin Velimir Perasović, stoji u priopćenju HKS-a.

Perasović je bio jedini kandidat za reprezentaciju nakon Repešinog mandata. Jasmin Repeša dvaput je bio na klupi Hrvatske (2006.-2009. i 2012.-2014.), a njegov je mandat završio nakon SP-a u Španjolskoj. Hrvatska je završila na 10. mjestu, a HKS je krenuo u potragu za novim izbornikom. Perasović je raskinuo s Valencijom na početku godine i to je bio jasan znak kako je sve spremno za novog izbornika.

Perasović će biti deseti hrvatski izbornik od samostalnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BeroHržić 06.03.2015.

    Perasović je izmislio košarku za Repešu, sada idemo po medalje kada Perasović posloži momčad iznad svih Hrvatska

  • admiral 02.03.2015.

    Nadam se da se varam, ali prevelik egoizam vlada kod naših najboljih igrača s jedne strane te Perasa s druge i stoga nisam baš optimist za ovo prvenstvo.. Po meni je on više trener za neki klub gdje bi sam izabrao igrače koji će ga slušati, a ovako ne znam baš..Ja bi kao istinski ljubitelj košarke želio da daleko doguramo i nadam se da hoćemo ali..

  • hadred18 01.03.2015.

    Repke? Je li to neka nova riječ, ili što?

Komentiraj...
Vidi sve komentare