To je to što me zanima!

Velšani grubo vrijeđali Luku, komentator se morao ispričati

Ti si samo usrana verzija Joea Allena, pjevali su u više navrata navijači Walesa kad je Modrić izlazio iz igre zbog ozljede u finišu utakmice u Cardiffu, vrijeđajući i Luku i svog reprezentativca
Vidi originalni članak

Dvije minute prije kraja Luka Modrić spriječio je moguću "vatru" pred Dominikom Livakovićem kad je u naletu zaustavio velškog reprezentativca Harryja Wilsona za prvi žuti karton u reprezentaciji nakon šest godina, a pritom je i sam dobio jak udarac u nogu.

Žestok je to bio sudar i kapetan "vatrenih" ostao je ležati na terenu u utakmici nakon koje su zadovoljniji bili domaćini (1-1) jer su ostali u igri za plasman na Euro, dok naši nisu uspjeli potvrditi plasman na smotru sljedećeg ljeta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priskočili su Modriću u pomoć naši liječnici, imao je bolan izraz lica i bojali smo se da bi mu se opet mogla dogoditi teška ozljeda zbog koje bismo ga izgubili za kraj kvalifikacija i presudnu utakmicu sa Slovacima, ali iz tabora "vatrenih" potvrdili su kako će biti izvan terena samo nekoliko dana.

Luka je šepajući izlazio s terena, teško je hodao, a velški navijači u Cardiffu bili su toliko bijesni na Modrića što je zaustavio potencijalan gol njihove momčadi da su veznjaka Real Madrida počastili salvom zvižduka i uvreda.

PEH ZA PEHOM Požrtvovni Modrić spasio gol i ozlijedio se, ali vijesti su dobre

"Ti si samo usrana verzija Joea Allena", pjevali su u nekoliko navrata domaći navijači dok je Modrić izlazio s travnjaka, zbog čega se, kako prenosi Wales Online, komentator britanskog Sky Sportsa ispričavao televizijskim gledateljima.

Nisu tim povicima uvrijedili samo Modrića, koji je prošle godine bio najbolji nogometaš svijeta, već i Allena, svog reprezentativca koji je igrao i u Liverpoolu, a sad je član Stoke Cityja. Doista ružno i neprimjereno od velških gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • zvrka1977 15.10.2019.

    Kaj na pišete o 50-100 naših zbog kojih je navijanje u drugom poluvremenu spalo skoro na nulu. Pišite o njima jer ih murija i dalje pušta iz zemlje bez obzira na dosjee i povijest ispada na tribinama...

  • sanjakorać 14.10.2019.

    kao da su naši navijači bolji.skandiraju isto svašta,tuku se,premlačuju,,svudi je to tak od takvih koji ne znaju normalno navijati ...onak pravo sportski

  • 14.10.2019.

    Baš su ljigavci, crvenokosci bljedunjavi i ružni za poludit

Komentiraj...
Vidi sve komentare