To je to što me zanima!

Velšani u Vukovaru: Posebnu pažnju posvetit ćemo Modriću

Nogometna reprezentacija Walesa u ponedjeljak u popodnevnim satima sletjela je u osječku zračnu luka Klisu, odakle su se uputili u svoju bazu, vukovarski hotel Lav
Vidi originalni članak

Izbornik Walesa Chris Coleman biranim je riječima govorio o 'vatrenima'. Nakon pobjede u petak protiv Škotske 2-1 Velšani puni optimizma čekaju susret protiv Hrvatske, a najviše strahuju od Luke Modrića.

- Hrvatska ima jako dobru momčad i dobrog izbornika, na prethodnim utakmicama su pokazali izuzetno dobru igru. S druge strane mi smo protiv Škotske odigrali vrlo dobro, tako da očekujemo da to učinimo i protiv Hrvatske. Najveću pozornost posvetit ćemo Modriću kojeg smo upoznali kroz njegove igre u Tottenhamu - rekao je izbornik Walesa Chris Coleman po dolasku u Vukovar.

Zanimljivo je da će Velšani teren Gradskog vrta upoznati tek na zagrijavanju utakmice, a tu su promjenu odlučili uvesti nakon uvjerljivog poraza u Beogradu protiv Srbije 1-6.

Na kraju je Coleman istaknuo kako je dobro upoznat s onim što se događalo u Vukovaru, te da je on osobno došao u procjenu hotela.

- Donekle su upoznati s onim što se događalo prije 21 godinu. Osobno sam bio ovdje prije dva tjedna u procjeni hotela. Bio sam zatečen užasom koji se ovdje dogodio, ali u isto vrijeme i oduševljen ponosom i nadom kojim ljudi ovdje odišu - zaključio je izbornik Walesa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jer ja sam zmija a ti si zaba 16.10.2012.

    Ponos...e to se traži....Ako su ih geđe tako razbili,što ćemo im mi radit ala...Ovaj Bale izgleda kao majmun,velika je igračina,ali pored naših nemre,ne ide!!!

  • MM17_1 16.10.2012.

    Tesko da nama Wales ista moze, bez uvrede, ali vama je Bale srce i dusa momcadi, dok kod nas, mi ne ovisimo samo o jednom igracu, npr. Modricu.

  • Torcaast 16.10.2012.

    jel ovo bale operirao usi nije vise toliko klempav?

Komentiraj...
Vidi sve komentare