To je to što me zanima!

Venezuela je pomrsila planove Brazilu, a sad žele prolaz dalje

Venezuela je prvom utakmicom na Copa Americi iznenadila sve, prvenstveno Brazil. Svojom je igrom zaustavila razvikane favorite i otela im bod. Sad im slijedi Ekvador
Vidi originalni članak

Sjajan debi Venezuele u prvom nastupu na Copa Americi. Ušli su u utakmicu protiv Brazila već otpisani, a odnijeli su kući bod.

Možda se Venezuela prva nije nadala, ali sinoćnjim je nastupom protiv Brazila pokazala da se može mjeriti s najboljima i sada s pravom može sanjati drugi krug. Oteli su bod jednom od favorita, no i oduševili igrom.

Među najboljima u odličnom nastupu Venezuele bio je Juan Arango.

- Znali smo da će ona protiv Brazila biti najteža utakmica. Oni imaju vrhunske igrače, ali Venezuela se odlično držala na terenu - nije krio oduševljenje Arango koji igra za Borussiju Mönchengladbach.

- Prvo je poluvrijeme bilo komplicirano, ali u drugom smo dijelu bili vrlo dobri i stisnuli smo i izdržali do kraja - pohvalio je igru reprezentacije i požrtvovnost suigrača Arango.

- Znamo da je naša skupina vrlo teška. Čekaju nas dvije izrazito jake utakmice, no spremili smo u sef već jedan bod i nastavit ćemo igrati i truditi se kako bi se kvalificirali - zaključio je Arango koji sa svojom Venezuelom 9. srpnja dočekuje Ekvador.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lukša10 04.07.2011.

    daj zabrij da ne prođe argentina ili brazil, kakva bi to sramota bila za njih...briem da se nebi dugo oporavili, a s ovakvom igrom bi se to zbilja i moglo dogodit

Komentiraj...
Vidi sve komentare