To je to što me zanima!

Veočić u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva: Kirgistanac ga udarao i glavom o glavu!

Veočić je prošao petog nositelja u poluteškoj kategoriji. Gabrijel će u četvrtfinalu boksati protiv Gazimagomeda Jalidova. Radi se o ruskom boksaču koji nastupa pod španjolskom zastavom
Vidi originalni članak

Boksač Gabrijel Veočić (21 godina, kategorija -80 kg) plasirao se u četvrtfinale SP-a u Uzbekistanu. Pobijedio je Omurbeka Bekzhigita Uulua. Kirgistanac je dobio dvije javne opomene u istoj rundi, drugoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrgović pobijedio Zhanga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uzdrmao je Veočića, koji se spustio na koljeno i trebalo je započeti brojanje, ali Kirgistanac je nastavio udarati. Pogodio je Brođanina u glavu.

Uslijedio je nastavak meča u kojem je Kirgistanac svim silama krenuo po prekid, ali nakon konstantnog hvatanja Veočića, udaraca u potiljak i udaraca glavom, sudac zaustavlja meč i daje drugu opomenu za Uulua. 

Veočić je prošao petog nositelja u poluteškoj kategoriji. Gabrijel će u četvrtfinalu boksati protiv Gazimagomeda Jalidova. Radi se o ruskom boksaču koji nastupa pod španjolskom zastavom.

Veočić je Jalidova porazio krajem desetog mjeseca 2022. u finalu WBT Silver Belt turnira u Mariboru. Do pobjede je došao podijeljenom sudačkom odlukom (3-2). Uspije li Veočić pobijediti u četvrtfinalu, osigurat će minimalno brončanu medalju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare