To je to što me zanima!

Verona i Udinese prošli dalje u kupu, Stipe Perica je zabio gol

Udinese je poveo preko Antonia Di Natalea. Stipe Perica zabio je za 2-0 svoj prvi gol ove sezone. Perica je odigrao cijelu utakmicu u pobjedi 3-1 nad Atalantom u kupu
Vidi originalni članak

Nogometaši Udinesea izborili su plasman u osminu finala talijanskog nogometnog kupa nakon što su u Udinama pobijedili Atalantu 3-1, a drugi pogodak za Udinese zabio je hrvatski nogometaš Stipe Perica.

Domaćin je poveo u 4. minuti golom Antonia Di Natalea iz jedanaesterca. U 48. minuti je izjednačio Gaetano Monachello, no Perica je devet minuta kasnije Udinese doveo u novo vodstvo. Konačnih 3-1 postavio je Di Natale svojim drugim golom u 76. minuti. Perica je odigrao cijeli susret.

Plasman u osminu finala izborila je i Verona , te trećeligaš Alessandrija koji se pobrinuo za iznenađenje dana pobijedivši na gostovanju Palermo 3-2. Za goste su golove zabili Loviso (4-11m), Marconi (23) i Nicco (82), dok su strijelci za Palermo bili Trajkovski (55) i Gilardino (85). Palermo je od 22. minute igrao bez isključenog Vazqueza. Mato Jajalo nije nastupio za Palermo, dok je u gostujućim redovima cijeli susret odigrao Zabočanin Vedran Celjak . Mladi 24-godišnji branič je 2011. preselio iz Zagreba u Sampdoriju, no još nije debitirao za momčad iz Genoe. Prvu sezonu je proveo na posudbi u Pergocremi, zatim u Grossetu i Padovi, a trenutačno je član Alessandrije, trećeplasiranog sastava treće talijanske lige.

'Fenjeraš' Serie A, Verona je teškom mukom porazila trećeligaša Paviju 1-0. Pogodak odluke zabio je Claudio Winck u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Stručni komentator 03.12.2015.

    stipe perica, a prezime nema ili?

  • cucopljuco69 03.12.2015.

    Volio bih da Udinese uzme kup

  • ACM_1899 03.12.2015.

    Što će bit da 24 sata piše o Italiji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare