To je to što me zanima!

Verstappen produljio ugovor s Red Bullom do kraja 2028.

Volim ovu momčad i prošla je godina bila jednostavno nevjerojatna, naš cilj od 2016. otkako smo zajedno bio je osvojiti prvenstvo i to smo učnili tako da je sada cilj zadržati broj jedan na bolidu, rekao je Verstappen
Vidi originalni članak

Svjetski prvak u Formuli 1 Nizozemac Max Verstappen potpisao je produljenje ugovora na pet godina što znači da će ostati u momčadi Red Bull do kraja 2028. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Nizozemci slave titulu Verstappena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Verstappen, čiji ugovor ističe krajem 2023, "potpisao je produljenje ugovora koji će ga u momčadi Red Bulla do kraja 2028. godine", navodi Red Bull u svom priopćenju.

USLIJED RATNE AGRESIJE F1 raskinula ugovor s Rusima!

Red Bull nije otkrio financijske pojedinosti dogovora, no mediji procjenjuju da je Nizozemac ugovorom dobio između 40 i 50 milijuna eura godišnje.

- Stvarno uživam biti dio momčadi Oracle Red Bull Racing Team, tako da je bilo lako odlučiti ostati ovdje do kraja 2028. - rekao je Verstappen koji će ove godine opet voziti zajedno s Meksikancem Sergiom Perezom.

- Volim ovu momčad i prošla je godina bila jednostavno nevjerojatna, naš cilj od 2016. otkako smo zajedno bio je osvojiti prvenstvo i to smo učnili tako da je sada cilj zadržati broj jedan na bolidu - dodao je.

MAZEPIN 'LETI'? Radikalan potez F1 momčadi: Izbacit će ruskog vozača (22)?

Verstappen, koji je u Formuli 1 debitirao s Red Bullovim Toro Rossom kao 17-godišnjak 2015. u prosincu je osvojio svoj prvi naslov svjetskog prvaka.

Pobjednik u 20 utrka, od kojih je prva bila 2016., sada će biti otprilike jednako plaćen kao Lewis Hamilton čiji ugovor s Mercedesom ističe na kraju sljedeće sezone i koji godišnje zaradi 40 milijuna funti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 03.03.2022.

    Sretno max

Komentiraj...
Vidi sve komentare