Obavijesti

Sport

Komentari 1

Verstappen produljio ugovor s Red Bullom do kraja 2028.

Verstappen produljio ugovor s Red Bullom do kraja 2028.

Volim ovu momčad i prošla je godina bila jednostavno nevjerojatna, naš cilj od 2016. otkako smo zajedno bio je osvojiti prvenstvo i to smo učnili tako da je sada cilj zadržati broj jedan na bolidu, rekao je Verstappen

VIDEO

Svjetski prvak u Formuli 1 Nizozemac Max Verstappen potpisao je produljenje ugovora na pet godina što znači da će ostati u momčadi Red Bull do kraja 2028. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Nizozemci slave titulu Verstappena

Pokretanje videa...

Nizozemci slave titulu Verstappena VIDEO

Verstappen, čiji ugovor ističe krajem 2023, "potpisao je produljenje ugovora koji će ga u momčadi Red Bulla do kraja 2028. godine", navodi Red Bull u svom priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
F1 raskinula ugovor s Rusima!
F1 raskinula ugovor s Rusima!

Red Bull nije otkrio financijske pojedinosti dogovora, no mediji procjenjuju da je Nizozemac ugovorom dobio između 40 i 50 milijuna eura godišnje.

- Stvarno uživam biti dio momčadi Oracle Red Bull Racing Team, tako da je bilo lako odlučiti ostati ovdje do kraja 2028. - rekao je Verstappen koji će ove godine opet voziti zajedno s Meksikancem Sergiom Perezom.

Abu Dhabi Grand Prix

- Volim ovu momčad i prošla je godina bila jednostavno nevjerojatna, naš cilj od 2016. otkako smo zajedno bio je osvojiti prvenstvo i to smo učnili tako da je sada cilj zadržati broj jedan na bolidu - dodao je.

Radikalan potez F1 momčadi: Izbacit će ruskog vozača (22)?
Radikalan potez F1 momčadi: Izbacit će ruskog vozača (22)?

Verstappen, koji je u Formuli 1 debitirao s Red Bullovim Toro Rossom kao 17-godišnjak 2015. u prosincu je osvojio svoj prvi naslov svjetskog prvaka.

Pobjednik u 20 utrka, od kojih je prva bila 2016., sada će biti otprilike jednako plaćen kao Lewis Hamilton čiji ugovor s Mercedesom ističe na kraju sljedeće sezone i koji godišnje zaradi 40 milijuna funti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu