To je to što me zanima!

Vettel pobijedio, a Webber letio zrakom, izazvao kaos

Vozač Red Bulla pobijedio je na Velikoj nagradi Europe u Valenciji ispred dvojca iz McLaren-Mercedesa, Lewisa Hamiltona i prvaka Buttona
Vidi originalni članak

Sebastian Vettel vratio se u borbu za naslov svjetskog prvaka Formule 1. Vozač Red Bulla pobijedio je na Velikoj nagradi Europe u Valenciji ispred dvojca iz McLaren-Mercedesa, Lewisa Hamiltona i aktualnog svjetskog prvaka Jensona Buttona.
Mark Webber, drugi Red Bullov predstavnik u Valenciji, svoju vožnju neslavno je okončao spektakularnim izlijetanjem već u 9. krugu. Australac je nakon lošeg starta pokušao nadoknaditi izgubljene pozicije, a tijekom jednog pretjecanja zabio se u Kovalainenov Lotus. Od siline udarca Red Bullov bolid odletio je visoko zrak, srušio se natrag na stazu zabivši se potom u zaštitnu ogradu. Webber se na sreću nije teže ozlijedio, a na stazu je odmah izišao sigurnosni automobil. U Ferrariju smatraju da su njihovi vozači nepravedno usporeni od strane sigurnosnog vozača i žalit će se na rezultat Velike nagrade Europe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dijana italy 27.06.2010.

    Red Bull dobio krila nije laz istina je ljudi zao mi je Fernanda Alonsa svarno nije fer

  • be yourself 27.06.2010.

    gdje je video izlijetanja?

  • entoni 27.06.2010.

    Ponekad čitam komentare kako su trke dosadne bez sudara,letova,izletanja..... Ovaj je obilježio trku. Ferrari ajmo više !

Komentiraj...
Vidi sve komentare