To je to što me zanima!

Victor Valdes napušta Barcu i oblači dres Manchester Cityja

S druge strane, njemački mediji potvrdili su kako je Barcelona dogovorila prelazak Marc-Andre ter Stegena, dosadašnjeg vratara Borussije Mönchengladbach...
Vidi originalni članak

El Mundo Deportivo, katalonske novine bliske Barceloni, otkrivaju da će vratar Barce Victor Valdes od sljedeće sezone nositi dres Manchester Cityja.

Valdes je još ranije najavio odlazak iz katalonskog kluba, tvrdi da mu treba novi izazov, a očito ga je pronašao u Engleskoj. Manchester City tako će dobiti pouzdanog i iskusnog vratara, koji će zamijeniti Joea Harta koji je ove sezone u nekoliko susreta pokazao nesigurnost.

S druge strane, njemački mediji potvrdili su kako je Barcelona dogovorila prelazak Marc-Andre ter Stegena, dosadašnjeg vratara Borussije Mönchengladbach.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • UsTaSa_3 27.02.2014.

    bjezi iz tog nikakvog kluba, sta prije to ti je bolje,

  • 27.02.2014.

    Što kaže Valdes, potreban mu je novi izazov? Koliko znamo nije baš sjajan u zadnje vrijeme i dosta golova propušta, a uostalom što je veći izazov nego braniti za Barcelonu? Ovdje se ipak priča nepoklapa, svi znamo da su novci bitni ništa drugo, a Emirati imaju para pa se razbacivaju. Samo to je veliki izazov za Valdes-a, debeli novčanik, ništa drugo.

  • Anonymus9 27.02.2014.

    Neka mu je sa srećom gdje god otišao. Ova sezona mu je jedna on najboljih do sada u Barci..Hvala ti za sve!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare