To je to što me zanima!

Vida: One šanse s Portugalom vraćaju mi se kao noćna mora

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida ne može prežaliti ispadanje "vatrenih" s Eura u osmini finala. Da smo imali sreće, mogli smo mi umjesto Portugala osvojiti naslov, kaže igrač Dinama (K)
Vidi originalni članak

Po igri i svemu zaslužili smo puno više. Da nas je popratilo malo sreće, došli bismo do finala, rekao je Domagoj Vida o nastupu Hrvatske na Euru u Francuskoj.

- Desetak dana nisam mogao normalno spavati. Stalno mi se sve to vrtjelo pred očima, one šanse vraćale su mi se kao noćna mora. I sad mi je teško - dodao je stoper "vatrenih" za SN.

Nije htio odabrati stranu u sukobu na relaciji Dejan Lovren - Ante Čačić.

- On je odličan igrač koji nam može pomoći, ali njihov odnos ne želim komentirati. Izbornik odlučuje tko će igrati, a tko biti na klupi. Jedino oni to mogu riješiti - istaknuo je.

Izvorni članak možete pročitati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • justEd 31.07.2016.

    u toj utakmici falio lovren

  • malitechnicar 30.07.2016.

    Čuj to, da je moja baba imala sreću mogla mi je biti deda. Jbt da smo imali sreću?! Nadam se da to zapravo i nije rekao, a opet kad ga malo bolje pogledaš....Inače za volju i trud čista petica. Zaboravi i mirno spavaj, nisu za nas prva mjesta, to je za odlikaše i velike dečke....

  • zagro 30.07.2016.

    pusti priče i floskule...spavaš ti ko beba,ne bojim se ja za tebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare