To je to što me zanima!

Vidal: Barcelona je u odnosu na Bayern veliki korak naprijed...

Gladan sam trofeja, nadam se da ću ih osvojiti sve u sljedeće tri godine u dresu Barcelone, rekao je Vidal, koji je u karijeri igrao za Colo Colo, Bayer Leverkusen, Juventus i Bayern München
Vidi originalni članak

Barcelona je predstavila svoje veliko ljetno pojačanje. Za 18 milijuna eura iz Bayerna je stigao Čileanac Arturo Vidal (31), koji je potpisao trogodišnji ugovor.

- Došao sam osvojiti sve. Ovo je veliki korak naprijed u odnosu na Bayern, došao sam u najbolji klub svijeta - rekao je Vidal, koji će popuniti prazninu odlaskom Brazilca Paulinha, koji se vratio u Kinu nakon solidne epizode na Nou Campu.

'Nisam antimadridista'

Baš je nakon tog Paulinhovog odlaska Ernesto Valverde inzistirao na sličnom veznjaku, a za novac koji je Barcelona dala u ovom transferu dobio je - jackpot!

- Gladan sam trofeja, nadam se da ću ih osvojiti sve u sljedeće tri godine - rekao je Vidal, koji je u karijeri igrao za Colo Colo, Bayer Leverkusen, Juventus i Bayern.

Španjolski novinari pitali su ga je li antimadridista, obzirom na to što je doživio kao igrač Bayerna u duelima protiv Reala, u kojima su suci pogurali 'kraljevski klub'.

- Nisam antimadridista. Svaka momčad koja će stajati preko puta mene bit će moj rival. Cilj mi je osvojiti Ligu prvaka - dodao je Vidal, koji je nakon četvrtfinala Lige prvaka u sezoni 2016./2017. suđenje Mađara Viktora Kassaija označio kao kriminal u nogometu, kao i lanjski duel ta dva kluba, u kojem Vidala nije bilo zbog ozljede, a u kojem se također puno pričalo o sudačkoj protekciji kluba iz Madrida.

- Vidal je igrač s dokazanim iskustvom, igrao je u velikim klubovima i sigurno će nam biti veliko pojačanje - rekao je potpredsjednik Barcelone Jordi Mestre.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • gutason 07.08.2018.

    šta ne obrije taj čuperak na glavi

  • porsche 06.08.2018.

    pa Bayern ga se je rijesio jer je obicni pijanac....i to bas pijandura

  • Netko_Iz_Mase_1 06.08.2018.

    pff kakva papanska izjava. Đubre je taman po mjeri za đubretarski klub. Gadi mi se i Barca i svi njezini igrači, osim Puyola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare