To je to što me zanima!

Aleix Vidal potpisao za Barçu do 2020., bez nastupa do 2016.

Barcelona je drugu godinu u nizu kupila veznjaka Seville. Nakon Ivana Rakitića, na Camp Nou stiže i Aleix Vidal (25), desno krilo koje je potpisao do 2020. godine...
Vidi originalni članak

Samo godinu dana nakon što je iz Almeríje stigao u Sevillu, andaluzijski klub prodaje desnokrilnog igrača Aleixa Vidala na kojemu će zaraditi čak 12 milijuna eura. U klub je stigao za tri, a novo odredište 25-godišnjaka, Barcelona , izdvojit će 15 milijuna.

Vidal je u ponedjeljak potpisao ugovor do 2020. godine u prostorijama Camp Noua nakon uspješno obavljenog liječničkog pregleda.

U netom minuloj sezoni Vidal je za Sevillu odigrao 48 utakmica i zabio šest golova. Zanimljivo je da je Barcelona njegov matični klub, a tri godine bio je i član Real Madrida, no nije se istaknuo.

Za katalonski klub Vidal neće imati pravo nastupa do početka sljedeće godine zbog zabrane transfera koju je Uefa izrekla "blaugrani". Barça tako drugu godinu u nizu kupuje veznjaka Seville, a hoće li Vidal biti (jednako) uspješan kao Ivan Rakitić , pokazat će vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • sena2 08.06.2015.

    Evo opet se svadjaju djecurlija iz Madrida i Barcelone!Samo se vi svadjajte ali doslo je vrijeme pa Spanjolci bjeze u Bayern, evo jos malo pa pola repke u Njemackoj!Hahaha

  • sena2 08.06.2015.

    Koji smijesan klub!Ima zabranu do 2016!A zasto?Hahahaha

  • Space Burek 08.06.2015.

    Dobar igrac, cini mi se puno brzi od Alvesa. Nisam ga imao priliku pogledati kada je igrao beka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare