To je to što me zanima!

VIDEO Ajax slavio u Klassiekeru, domaći navijači zapalili tribinu

Sama uvertira u veliki derbi bila je vatrena, u doslovnom smislu. Zbog bakljade domaćih navijača na Johan Cruijff Areni, zapalila se njihova zastava, a požar se proširio na tribinu
Vidi originalni članak

U najvećem derbiju nizozemskog nogometa Ajax je pobijedio Feyenoord sa 3-2 osvojivši važne bodove u borbi za naslov prvaka.

Ajax je stigao do pobjede premda su gosti vodili 1-0 i 2-1.

Feyenoord je poveo već u osmoj minuti golom Luisa Sinisterre, a izjednačio je Sebastien Haller u 24. minuti. Međutim, samo četiri minute kasnije Guus Til je zabio i drugi pogodak za momčad iz Rotterdama.

Ipak, Ajax je u posljednjih 12 minuta susreta uspio okrenuti rezultat. Dušan Tadić je izjednačio u 78. minuti, a slavlje "Kopljanicima" donio je Anthony u 86. minuti. U posljednjim trenucima susreta Anthony je zaradio crveni karton.

Sve golove s utakmice možete pogledati ovdje.

AJAX - BENFICA 0-1 Benfica šokirala Amsterdam! Nunez presudio 'kopljanicima'

Ajax sada ima 66 bodova, pet više od PSV Eindhovena koji ima i utakmicu manje. Feyenoord je treći sa 55 bodova, dok Twente na četvrtoj poziciji ima 54 boda.

Sama uvertira u veliki derbi bila je vatrena, u doslovnom smislu. Zbog bakljade domaćih navijača na Johan Cruijff Areni, zapalila se njihova zastava, a požar se proširio na tribinu.

  SPORTSKI DIREKTOR AJAXA Legendarni Nizozemac gledao pobjedu Gorice protiv Rijeke: Došao je zbog jednog igrača

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LIGAR2.0 21.03.2022.

    Oče HNS i ovom prilikom kazniti Hajduka?

  • 20.03.2022.

    A da takvo nesto bude u Hrvatskoj, onda je to divlji Balkan

Komentiraj...
Vidi sve komentare