To je to što me zanima!

VIDEO Alilović spasio Mađare pa odmah pogodio s gola na gol za pobjedu! Ili ne. Gol su poništili

Kiel je imao zadnji napad, Reinkind je pucao za pobjedu, a Mirko Alilović uhvatio je živu loptu. Gol Kiela bio je prazan, Alilović je pogodio, ali suci su rekli - ne vrijedi. Izvan vremena
Vidi originalni članak

Pick Szeged polovično se iskupio za poraz od Elveruma u prošlom kolu osvojivši veliki bod u Kielu. Njemački prvak imao je dobivenu utakmicu, +6 u drugom poluvremenu, pa +3 u zadnje četiri i pol minute, ali Mađari su se vratili na 32-32. A skoro i pobijedili!

BRAVO, NEXE Veličanstvena pobjeda Nexea! Čudesni Jaganjac prije sirene srušio drugi klub Francuske

Kiel je imao zadnji napad, Reinkind je pucao za pobjedu, a Mirko Alilović uhvatio je živu loptu. Gol Kiela bio je prazan, Alilović je pogodio, ali - nije vrijedilo. Trener gostiju Pastor upravo je tada, na sekundu do kraja, pozvao time-out?!

Prava šteta jer kakva bi to priča bila, da golman zabije za pobjedu sa sirenom. Na koncu Kiel može biti i sretan iako, da su igrali covid-pozitivni Sagosen i Weinhold... Domagoj Duvnjak zabio je jedan gol, a Alilović imao četiri obrane.

U ostalim utakmicama Aalborg je iskontrolirao Vardar s 33-29, Gadža je zabio tri gola za Makedonce. U Kielcu su Poljaci utrpali Portu 39 golova uz četiri Karačićeva, a Ivan Slišković sedam od 33 Portugalaca.

Šegin i Načinovićev Montpellier ostavio je Meškov Brest na dnu bez boda (32-26), ispod Zagreba koji je nakon poraza u Elverumu 25-30 ostao na jednom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Torca Rijeka 21.10.2021.

    Ovaj šta je pucao u Alilovića, podsjeća na Lackovića...njegov mot ima

  • macicpacic 21.10.2021.

    Malo se educirajte prije objave ovakvog članka. Trener pick szegeda je zvao time out cim je alilovic obranio udarac kako bi dogovorio posljednji napad i tako zaustavio vrijeme. Čista pogreška trenera.

  • pegla4 21.10.2021.

    Ispravna odluka

Komentiraj...
Vidi sve komentare