To je to što me zanima!

VIDEO Arsenal gazi prema tituli! Utrpao četiri komada Crystalu

'Topnici' su uvjerljivom pobjedom od 4-1 na Emiratesu pobjegli Manchester Cityju na osam bodova. Međutim, 'građani' su u subotu izborili polufinale FA kupa i imaju utakmicu manje od Arsenala
Vidi originalni članak

Nastavlja se san 'topnika'. Arsenal je s 4-1 na Emiratesu pobijedio Crystal Palace u 28. kolu Premier lige. Momčad Mikela Artete pobjedom je povećala vodstvo na vrhu tablice na osam bodova u odnosu na drugoplasirani Manchester City.

Domaćin je poveo u 28. minuti golom Gabriela Martinellija. Bukayo Saka je lijepim dodavanjem pronašao Brazilca na drugoj strani kaznenog prostora, ali većinu je posla obavio Martinelli. Izvukao se na lijevu nogu i 'zakucao' loptu u malu mrežicu. 

Gol pogledajte OVDJE.

PALA ČETIRI KOMADA VIDEO Chelsea prosuo pobjedu u 89. Pogledajte ludnicu golova

Saka se nakon asistencije upisao i među strijelce. Niskim udarcem pogodio je mrežu za 2-0 nakon duplog pasa s Benom Whiteom, a gol, koji možete pogledati klikom OVDJEpotvrđen je nakon VAR provjere zbog zaleđa.

Palace smanjio, ali uzalud

Granit Xhaxa je u 55. minuti povećao na 3-0, ali samo osam minuta poslije gosti su uzvratili udarac i iskoristili nespretnost Arsenala u prekidima. Jeffrey Schlupp smanjio je na 3-1. 

Konačni rezultat od 4-1 postavio je Saka drugim golom na utakmici. Lijepo je iz prvog dodira pucao nakon dodavanja Tierneyja i tu je riješio svako pitanje pobjednika.

KAKAV GOL VIDEO Perišić zabio bombetinu! Southampton čudesno do boda

Drugi gol Sake pogledajte klikom OVDJE.

Podsjetimo da je Manchester City u subotu izborio polufinale FA kupa, zbog čega je propustio 28. kolo Premier lige. 'Građani' uoči reprezentativne stanke imaju osam bodova manje od Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Space Burek 19.03.2023.

    Arsenalu za sada ide dobro ali još malo kreće niz - Liverpool, Southampton, West Ham, Chelsea, City, Newcastle... dobro je što sami ovise o sebi ali City ima puno lakši raspored ali i LP. Sve je moguće do kraja.

  • Ibra07 19.03.2023.

    Vrijeme je da osvoje ceka se 19 godina, iako je kraj prvenstva daleko, puno jakih utakmica

Komentiraj...
Vidi sve komentare