To je to što me zanima!

VIDEO Arsenal srušio Man. City! Kovačiću za ovo dali žuti karton

Jedini gol na utakmici postigao je Martinelli u 86. minuti, on je pucao sa 20-ak metara, a lopta je na putu prema golu pogodila Akea u glavu
Vidi originalni članak

U derbiju 8. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je kao domaćin svladao Manchester City sa 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Martinelli u 86. minuti, on je pucao sa 20-ak metara, a lopta je na putu prema golu pogodila Akea u glavu, promijenila smjer i prevarila Edersona.

Video gola pogledajte OVDJE.

Joško Gvardiol igrao je čitav susret za City, dok je Mateo Kovačić bio na terenu do 68. minute. Mogao je utakmicu završiti još u prvom poluvremenu, u 29. minuti oštro je startao na Declana Ricea i zahvatio ga po gležnju, ali mu je sudac Michael Oliver nakon gledanja snimke pokazao samo žuti karton.

Arsenal se ovom pobjedom bodovno izjednačio na vrhu ljestvice sa svojim velikim rivalom Tottenham Hotspurom, dok je City treći sa 18 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • David1Prometheus 09.10.2023.

    3 poraz u 4 utakmice Cityja..Kova kad igra i moj Liverpool ima šanse , mislim da se Pepu 3 poraza nisu dogodila u 7 godina kak je u Cityju

  • Marcel23 08.10.2023.

    Kovačić je žuti dobio nakon faula na Odegaardu, ne na Riceu. Za faul na Riceu nije dobio ništa. Suci u PL katastrofalni iz kola u koli.

  • trump facker 08.10.2023.

    s ovakvim kovaćiem,poslije ozljede totalno izgubljen,što reić protiv turske možda se sredi do tada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare