To je to što me zanima!

VIDEO Bernabeu se naklonio majstoru: Modrić dobio ovacije

Neki navijači bili su prvi put na utakmici. Neki možda i posljednji. Bila je ovo savršena prilika pozdraviti jednog od najvećeg veznjaka u povijesti nogometa
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida su s 3-1 pobijedili Espanyol pa u 25. kolu La Lige smanjili zaostatak za vodećom Barcelonom. Bodovna razlika dva najveća rivala sada je na šest s tim da Barca tek igra svoj susret protiv Athletic Bilbaa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real je gubio pa preokrenuo u prvom dijelu. Viniciusov gol bio je odličan, ali asistencija Tchouaménija za Militaa u modrićevskom stilu oduševila je navijače.

Upravo je Luka Modrić igrao do 72. minute, a mladi Francuz je nakon utakmice rekao da od Modrića puno uči na treninzima. 

POGLEDAJTE SJAJAN POTEZ VIDEO Real slavio preokretom! Francuz asistirao kao Modrić pa mu se naklonio: 'Učim od Luke'

Iako ovu utakmicu nije asistirao niti zabio, Modrić je opet bio na razini i odigrao je standardno dobro. Što je i domaća publika na Santiago Bernabeuu znala cijeniti.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Pa su navijači na velebnom stadionu stali na noge kada je Luka izlazio te ga pozdravili velikim pljeskom. Neki su prvi put na utakmici. Neki možda i posljednji. Bila je ovo savršena prilika pozdraviti jednog od najvećeg veznjaka u povijesti nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • muke mi ježove 12.03.2023.

    Doktor Nogometa

  • pocetnik 12.03.2023.

    ne razumijem zasto ne napisete da su sve asistencije od luke, jer u hrvatskoj i tako nitko ne gleda real osim lukinih obozavatelja..gori ste sa tim ovacijama nego zeleni sa svojom ofenzivom..sta cete pisati kad luka prestane..

  • reno1 12.03.2023.

    vise ga cijene vani nego mi doma zalosno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare