To je to što me zanima!

VIDEO Bivši golman Manchester Uniteda u deliriju nakon što je Hrvatska izbacila Brazil sa SP-a

"O, moj Bože", vikao je Bosnich u studiju zbog čega je došao na metu kritičara koji se pitaju bi li tako slavio i pobjedu Australija. Ipak, puno više je bilo pozitivnih komentara
Vidi originalni članak

Mark Bosnich (50) legenda je australskog nogometa, a kako mu i prezime sugerira, porijeklom je iz Hrvatske, točnije s Korčule, a ima i hrvatsko državljanstvo.

Bivši golman Manchester Uniteda, Aston Ville i Chelseaja tijekom Svjetskog prvenstva u Katru radi kao stručni komentator za SBS, a u žižu javnosti dospio je ludom proslavom nakon što je Hrvatska izbacila Brazil sa SP-a.

- O, moj Bože - vikao je Bosnich u studiju zbog čega je došao na metu kritičara koji se pitaju bi li tako slavio i pobjedu Australija.

Ipak, u komentarima ispod objavljene snimke na društvenim mrežama bilo je puno više pozitivnih komentara...

HRVATSKA IH DOTUKLA Brazilci u očaju, Neymar objavio prepisku nakon Hrvatske: 'Ovo je nepodnošljivo. Samo plačem' PREMA TRANSFERMARKTU 'Vatreni' vrijede 300 mil. eura manje od argentinske vrste

Hoće li 'vatreni' dati povoda za novo slavlje Bosnichu i svim ostalim Hrvatima u i izvan 'Lijepe Naše', saznat ćemo sutra kada je na rasporedu okršaj s Lionelom Messijom i Argentinom.

PETKOVIĆ O LIVAKOVIĆU:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Luna777 13.12.2022.

    Mark Bosnich je prezime koje sugerira na hrvatsko porijeklo? No, ja bih prije rekla da sugerira na Bosnu.

  • nottonightjosephine 12.12.2022.

    Brazil je izgubio dobivenu utakmicu, platili su cijenu opustenosti i samouvjerenosti u zadnjim minutama. Hrvatska je vjerovala i bila bila agresivna do kraja, pa je i fortuna bila pozvana da vrati i vratila je neke dugove(ukradena utakmica od strane japanskog sudca u Riju na otvaranju SPa). River deep, pa je tako i sa Japancima dug podmiren!

  • bakaslis 12.12.2022.

    Opet na koki

Komentiraj...
Vidi sve komentare