To je to što me zanima!

VIDEO Bivši igrači Dinama i Athletic Bilbaa srušili su Osijek

Fehervar je u Međimurju glumio ZTE s kojim će momčad Stjepana Tomasa za nešto više od dva tjedna otvoriti europsku sezonu. Nije dobro prošlo po "bijelo-plave", izgubili su 2-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka u subotu su završili pripreme za novu sezonu u Svetom Martinu na Muri, a u posljednjoj pripremnoj utakmici poraženi su od mađarskog prvoligaša MOL Fehervara 2-0.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Bio je to prvi poraz momčadi Stjepana Tomasa na ovim pripremama i prva utakmicu u kojoj su Osječani ostali bez gola. Strijelci za mađarsku momčad bili su bivši igrač Dinama i Lokomotive Lirim Kastrati u 42. minuti i nekadašnji član Athletic Bilbaa, Valladolida, Kopenhagena, Osasune i drugih klubova Kenan Kodro u 90. minuti.

Do početka sezone koju će otvoriti na svojoj novoj Opus Areni 22. srpnja protiv koprivničkog Slaven Belupa, Osijek će tjedan dana prije odigrati još jednu pripremnu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • osijek1991 09.07.2023.

    Očito je trener Tomas promašio taktiku pritiska cijele vezne linije... Zašto se ne pokuša sa Fiolićem na desetki ovako se luta a Caktaš nije na toj poziciji na 100 %

  • pegla4 09.07.2023.

    3 komentara, i onda se čudom čudimo što nema više članaka o Osijeku. Ajmo ljudi dajte si truda 🍻

  • Nogalo1234 08.07.2023.

    Od Osijeka ništa ne očekujem u Europi. Realno, nemaju ni ekipu za bilo kakav rezultat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare