To je to što me zanima!

VIDEO Blizanke Jurković izborile su finale Europskog prvenstva!

Ovo nam je veliki elan i poticaj za dalje i nadamo se da će finalna utrka proći jednako dobro kao i ove dvije, kazala je Ivana nakon ulaska u finale Europskog prvenstva na jezeru Bled
Vidi originalni članak

U današnjem repasažu sestre Ivana i Josipa Jurković (24) s najboljim vremenom plasirale su se u A finale ženskih dvojaca na Europskom prvenstvu na Bledu u Sloveniji.

Kontrolirale su utrku od samog početka i ušle u cilj s vremenom 7:12,34. Uz njih, finale A izborile su Britanke, Emily Ford i Esme Booth s malo više od dvije sekunde zaostatka (7:15,00).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz druge skupine u A finale su se plasirale posade Španjolske i Njemačke, a izravni plasman u svojim kvalifikacijskim skupinama još u četvrtak izborili su ženski dvojci Nizozemske i Rumunjske.

- Utrku smo odradile onako kako smo zamislile i kako smo se dogovorile s trenerom, uspjele smo ući u cilj prve. Ovo nam je veliki elan i poticaj za dalje i nadamo se da će finalna utrka proći jednako dobro kao i ove dvije - rekla je Ivana Jurković.

Za odličje će se sestre Jurković boriti u nedjelju od 11.49 sati.

Podsjetimo, polufinale dvojaca na pariće na rasporedu je u subotu od 10:56, a tu će nastupiti braća Sinković.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 06.06.2023.

    bile su 4., a sinkovići prvi,...hvala što ste jedan veliki članak o tome napisali.... izvanredan je ....mislim članak je izvanredan....

  • antijednorog 26.05.2023.

    na prvoj fotki desna je full zgodna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare