To je to što me zanima!

VIDEO Braća Jokić u okršaju s Jackom Nicholsonom: 'Je*em ti mamu, vidimo se iduće godine!'

Lakersi su na pragu ispadanja iz doigravanja NBA lige, poznati glumac bodrio ih je kraj parketa u porazu od Jokićeva Denvera, a onda su starija braća dotukla starog Nicholsona
Vidi originalni članak

Glumački velikan Jack Nicholson (86) u dubokoj mirovini dolazi gledati LA Lakerse. Nije ga bilo neko vrijeme na utakmicama, ali zauzeo je svoje mjesto u prvom domaćem ogledu LeBronova kluba protiv Denvera u finalu Istočne konferencije NBA-a koji su Nikola Jokić (28) i društvo dobili 119-108 i poveli 3-0 u seriji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na tribinama su se nalazila i braća srpskog košarkaša, Nemanja (38) i Strahinja Jokić (41), koji su pratili utakmicu s Nikolinom suprugom Natalijom.

Oni su legendarnog glumca uzeli na zub po završetku utakmice. 

- Je*em ti mamu - opsovao je Nicholsona Nemanja, dok mu je najstariji brat mahao i poručio:

- Vidimo se sljedeće godine!

Kiselog izraza lica Nicholson je napustio dvoranu.

Braća Jokić nisu tipovi s kojima se želite zakačiti. U fokus javnosti dospjeli su u studenom 2021. kad je Nikola divljački nasrnuo na igrača Miamija Markieffa Morrisa i bacio ga na pod. Kad mu je Amerikanac zaprijetio, braća su mu preko Twittera poručila: "Ako želiš, čekat ćemo te". Morris je ubrzo poručio: "Spreman sam prijeći preko svega".

Iduća utakmica Lakersa i Nuggetsa igra se u noći na utorak. Hoće li Nicholson smoći snage i ponovno se suočiti s ovom dvojicom?

POGLEDAJTE UŽIVO: ANTONIO PLAZIBAT NAJAVIO POHOD NA TITULU

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Štefo 23.05.2023.

    Smrdonjo, pa ti podržavaš ove divljake, sirovine i siledžije!!

  • 22.05.2023.

    Dva loša ubiše Miloša. Not!

  • boli me racku 22.05.2023.

    to nisu Srbi,to nisu Hrvati,to nisu ni Bosanci...to su jedne obične seljačine nekulturne...nevezano tko su...sramota prije svega za igrača a potom za cijeli klub...Jack Nicholson je dovoljno reći...

Komentiraj...
Vidi sve komentare