To je to što me zanima!

VIDEO Brozović majstorijom srušio Jurićev i Vlašićev Torino

Bila je to otvorena utakmica s brojnim prilikama, a jedan od najopasnijih igrača po Inter bio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je imao tri dobre šanse, ali Handanovič je bio neumoljiv
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović postigao je pogodak u 89. minuti čime je njegov Inter, u dvoboju 6. kola talijanske Serie A, na domaćem terenu svladao Torino s 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to otvorena utakmica s brojnim prilikama, a jedan od najopasnijih igrača po Inter bio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je imao tri dobre šanse, ali je svaki put vrlo dobro reagirao domaći vratar Handanovič.

Mreže su unatoč otvorenoj igri s obje strane mirovale do 89. minute kada je Barella ubacio loptu pred gostujuća vrata, a dobro se snašao Brozović i u skoku nogom nekako pospremio loptu u mrežu za Interova tri boda. Bio je to drugi prvenstveni pogodak Brozovića ove sezone.

Obojica hrvatskih igrača su odigrali cijelu utakmicu. Inter se popeo na treće mjesto ljestvice, dok je Torino, sastav kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić, trenutačno šesti.

VIDEO BROZOVIĆEVA GOLA OVDJE

U nedjelju igraju Atalanta - Cremonese, Bologna - Fiorentina, Lecce - Monza, Sassuolo - Udinese, Lazio - Verona te Juventus - Salernitana, dok je u ponedjeljak na rasporedu dvoboj Empolija i Rome.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Baloteli 10.09.2022.

    Vlasic razvaljiva.Valjda je svima jasno znog cega ga je dalic forsirao

  • kurciban1 10.09.2022.

    jel' kratkonogi zabil jedno 7 komada?

  • Anonimuss 10.09.2022.

    Marcelo Broz dobar skroz! 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare