To je to što me zanima!

VIDEO Brozović razigrava, a Ronaldo trpa! Pogledajte odakle mu je sada asistirao

Al-Nassr je i u uzvratnoj utakmici slavio protiv Al-Feiha (2-0) te se plasirao u četvrtfinale Azijske lige prvaka. Otavio je načeo goste, a dovršio ih je Cristiano Ronaldu na asistenciju našeg Brozovića
Vidi originalni članak

Al-Nassr prošlog je ljeta oformio momčad satkanu od zvijezda iz Europe s jednim ciljem. Pokoriti sva natjecanja i popuniti vitrine trofejima. Zasad uspješno kroče tom stazom na krilima Cristiana Ronalda i Marcela Brozovića. Jedan asistira, a drugi samo trpa.

Al-Nassr je i u uzvratnoj utakmici slavio protiv Al-Feiha (2-0) te se plasirao u četvrtfinale Azijske lige prvaka. Otavio je u 17. minuti zabio za 1-0, a konačan rezultat postavio je Cristiano Ronaldo u 86. minuti i to baš kao u prvoj utakmici, na asistenciju Marcela Brozovića!

Hrvatski reprezentativac primio je loptu na svojoj polovici pa primijetio Ronalda kako ulazi između linija. Lijevom nogom poslao je teledirigiranu loptu na Portugalca, gostujući golman izletio je na nju i pokušao ju izbiti, no promašio je loptu i tako osigurao mirnu realizaciju Ronaldu koji ju je poslao u praznu mrežu. 

Asistenciju pogledajte OVDJE 

Neuništivi Ronaldo ove je sezone u svim natjecanjima zabio 27 golova u isto toliko utakmica. S druge strane, Broz je asistirao šest puta u 27 utakmica i zabio tri gola.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare