To je to što me zanima!

VIDEO Brozović skrivio penal u dramatičnoj utakmici azijske Lige prvaka. Letjele su i šake!

Brazilac Anderson Talisca zabio je hat-trick za Ronaldovu i Brozovićevu momčad, a igrača Al Nassra Otavija rukom je u lice udario protivnički igrač Khaled Mohammed
Vidi originalni članak

U 4. kolu azijske Lige prvaka nogometaši Al Nassra u gostima su pobijedili katarski Al Duhail 3-2. Prvo ime susreta bio je Anderson Talisca, koji je zabio hat-trick za Al Nassr i time zasjenio zvijezde poput Cristiana Ronalda, Sadia Manea i Marcela Brozovića.

Al Duhail poveo je u šestoj minuti golom Philippea Coutinha, a Talisca je preokrenuo rezultat golovima u 27. i 37. minuti. Brazilac je postavio 3-1 golom u 65. minuti, ali domaćin se ubrzo vratio u utakmicu.

POGLEDAJTE SJAJAN GOL VIDEO Nova golčina majstora: Ronaldo podsjetio na stare dane

Naime, hrvatski reprezentativac Brozović je u padu rukom zaustavio udarac Al Duhaila prema golu, a domaćoj momčadi dosuđen je penal. 

Brozoviću se nije svidjela ta odluka suca Ilgija Tantaševa. Prišao je sucu i raširio ruke u znaku nezadovoljstva, a ubrzo su dotrčali i ostali igrači Al Nassra koji su prosvjedovali zbog odluke Tantaševa. Coutinho je izveo penal za Al Duhail i poentirao te postavio konačnih 3-2.

Reakciju Brozovića možete pogledati OVDJE.

SAUDIJSKI KUP VIDEO Cristiano u nevjerici: Tražio je da sudac izađe iz igre. Broz zaigrao prvi put od Walesa

Međutim, tu nije bio završetak drame na utakmici. Igrač Al Nassra, Otavio, udario je protivničkog igrača Khaleda Mohammeda u želji da izbori loptu. Muhammed se ustao s travnjaka i udario Otavija u lice, a Portugalac se srušio na travnjak. Mohammed je na kraju zbog udarca dobio crveni karton.

Situaciju možete vidjeti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 08.11.2023.

    Azijska lp😂😂😂

  • ignor 08.11.2023.

    Jel vrijedi otvorit clanak? Po naslovu bas i ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare