To je to što me zanima!

VIDEO Brutalna reakcija Torcide. Pogledajte kako su ispratili Hajduk nakon remija na Poljudu

Hajduk je pobjedom mogao smanjiti zaostatak za Dinamom na četiri boda. Ipak, uzbudljiva utakmica završila je 2-2, a Torcida je nakon utakmice na zanimljiv način ispratila splitski sastav s Poljuda
Vidi originalni članak

Četiri gola, dva crvena kartona, poništen gol - utakmica Hajduka i Istre 1961 imala je sve osim pobjednika. Hajduk je poveo već u drugoj minuti nakon gola Jana Mlakara, ali Puljani su golovima u 19. i 21. minuti brzo 'okrenuli ploču'.

Ipak, Mlakar je izjednačio krajem prvog poluvremena s drugim golom na utakmici. Uzbuđenja nije falilo ni u drugom poluvremenu, tako je u 46. minuti Toni Borevković dobio izravni crveni karton. Stoper Hajduka morao je spasiti situaciju nakon velike pogreške u vođenju lopte, pa je srušio protivničkog igrača.

KOMENTAR Badava Leki najbolji strijelac i igrač lige, Livaja. Obrana 'bilih' šuplja je poput ementalera! HAJDUK - ISTRA 2-2 VIDEO Spektakl na Poljudu. Dva crvena kartona, poništen gol! Hajduk i Istra podijelili bodove

Dario Marešić dobio je drugi žuti karton u 79. minuti i to je dalo nadu Hajduku. Ivan Leko izvadio je stopera i u igru ubacio Nikolu Kalinića. Sve je postrojbe prebacio u napad, ali Hajduk nije uspio zabiti treći gol i smanjiti zaostatak za Dinamom na četiri boda.

Hladna reakcija Torcide

Nakon utakmice igrači Hajduka otišli su pozdraviti domaće navijače, pljeskali su im i hvatali s grčevitim izrazom lica. Onim tužnim i pomalo razočaranim. 

Prišli su sjevernoj tribini, gdje je sjedila Torcida. Ipak, navijačka skupina 'bijelih' nije im uzvratila pozdrave, ni uzvike - već je vladala tišina. 

HAJDUK - ISTRA VIDEO Nevjerojatna asistencija Livaje i preokret Istre u minuti: Pogledajte golove s utakmice

Video pozdrava igrača Hajduka i Torcide pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Daimos 08.04.2023.

    Voli ih HNS, suci, novinari, svi, i dalje kmeče. Samo titula bježi od njih.

  • American_Donut 08.04.2023.

    svaki put kad dinamo kiksa i hajduk ima kakvu-takvu sansu za pribliziti im se, oni zas.ru onda..

  • domba18 08.04.2023.

    U Dinamu raspad kako onda nazvati ovo stanje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare