To je to što me zanima!

VIDEO Budimir po starom: Zabio gol i donio tri boda Osasuni

Osasuna je prekinula niz od dva poraza i osmom ovosezonskom pobjedom došla do 29 bodova te skočila na 11. mjesto, dok je Real Sociedad treću utakmicu zaredom ostao bez pobjede
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir zabio je 11. gol u La Ligi ove sezone i time donio novu pobjedu svojoj Osasuni koja je s 1-0 slavila na gostovanju kod Real Sociedada.

Gol vrijedan tri boda visoki hrvatski napadač je postigao u 49. minuti na sebi svojstven način, nadvisivši sve domaće obrambene igrače. Udarac iz kuta izveo je Jon Moncayola, a Budimir je s pet metara elegantno preusmjerio loptu u lijevi donji kut pokraj nemoćnog vratara Alejandra Remira.

Gol Ante Budimira pogledajte OVDJE.

Hrvatski reprezentativac je igrao do 73. minute.

Osasuna prekinula loš niz

Osasuna je prekinula niz od dva poraza i osmom ovosezonskom pobjedom došla do 29 bodova te skočila na 11. mjesto. Real Sociedad je treću utakmicu zaredom ostao bez pobjede, a s 37 bodova baskijska momčad drži sedmu poziciju.

Nogometaši Alavesa i Villarreala odigrali su 1-1 u prvoj utakmici subotnjeg programa. Samuel Omorodion je u 25. minuti doveo domaću momčad u vodstvo, a za Villarreal je izjednačujući pogodak postigao Jorge Cuenca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • smrekovaca 10.02.2024.

    raketic pobjego prija ispadanja

  • smrekovaca 10.02.2024.

    to zepče za dom

Komentiraj...
Vidi sve komentare