To je to što me zanima!

VIDEO Budimir spasio Osasunu kod Seville. Zabio je 10. ligaški gol pa obilježio povijest kluba

Ante Budimir šesti je strijelac prvenstva s 10 pogodaka. Vodeći su Artem Dovbik iz Girone i Jude Bellingham iz Real Madrida koji imaju svega četiri gola više
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir donio je bod svojoj Osasuni postigavši pogodak za 1-1 u dvoboju 22. kola španjolske La Lige koji se odigrao na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan u Sevilli.

POGLEDAJTE VIDEO: Više o Anti Budimiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaća momčad je povela u 24. minuti, a strijelac je bio Isaac Romero. Osasuna je izjednačila u 55. minuti. Nakon udarca iz kuta Budimir je loptu zahvatio glavom, a ona je produžila do njegovog suigrača Davida Garcije. On je pucao sa sedam metara, ali je uputio loptu ravno na nogu Budimira koji ju je preusmjerio u mrežu.

>> VIDEO: SEVILLA - OSASUNA 1-1

Budimir šesti strijelac La Lige

To je njegov deseti prvenstveni pogodak u ovoj sezoni i sada je na diobi šestog mjesta s Gerardom Morenom iz Villarreala, na popisu najboljih strijelaca La Lige. Na vrhu su sa po 14 pogodaka Artem Dovbik iz Girone i Jude Bellingham iz Real Madrida.

Isto tako, Budimir je na sudaru u Andaluziji obilježio povijest kluba iz Pamplone. Hrvatski reprezentativni napadač zabio je 37. pogodak za Osasunu te postao treći najbolji strijelac kluba u najvišem rangu španjolskog nogometa.

Budimir je odigrao cijelu utakmicu za momčad iz Pamplone koja se nalazi na 12. mjestu, a s 26 bodova se izjednačila s desetoplasiranim Getafeom i s Alavesom koji je na 11. poziciji.

Sevilla je prekinula niz od pet uzastopnih poraza u prvenstvu, ali samo jedan osvojen bod pred domaćim navijačima je slab utržak za momčad koja se bori za opstanak. Samo je jedan bod dijeli od zone ispadanja među drugoligaše.

Andalužani su kraj utakmice dočekali s desetoricom na terenu, jer je Suso u 86. minuti isključen zbog opasnog starta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ninorasic 29.01.2024.

    i oborio me za 500 eura na listicu

  • Sinstemma 29.01.2024.

    !!!!!! Vruće djevojke čekaju vas na - - - - Top25.pw

Komentiraj...
Vidi sve komentare