To je to što me zanima!

VIDEO Ćaleta-Car zabio, Oršić napokon zaigrao, Southampton ispao od četvrtoligaša u kupu!

Čaleta-Car je dao nadu 'svecima' golom u 65. minuti, ali ni on im nije pomogao u porazu od engleskog četvrtoligaša u FA kupu. Oršić je nakon više od mjesec dana konačno zaigrao i izašao iz igre u 65. minuti
Vidi originalni članak

Engleski Southampton, za koji igraju hrvatski nogometaši Mislav Oršić (30) i Duje Ćaleta-Car (26), doživio je novi neuspjeh.

Izgubili su u FA Cupu 2-1 od engleskog četvrtoligaša Grimsby Towna, a nije im pomogao čak ni gol Ćalete-Cara u 65. minuti.  'Svecima' je presudio Gavan Holohan, koji je zabio dva gola. Prvi je dao s bijele točke krajem prvog poluvremena, a drugi je zabio iz skoka u lošoj reakciji obrane Southamptona.

Ćaleta-Car zabio je gol za nadu Southamptona u 65. minuti. Dočekao je ubačaj Ward-Prowsea iz kornera na drugoj stativi i mirno pospremio u mrežu. Vrijedi spomenuti i da je nakon provjere VAR-a poništen gol Theo Walcotta za 2-2 u 81. minuti.

Gol Čalete-Cara pogledajte OVDJE.

Oršić konačno zaigrao

Oršić se oporavio se od potresa mozga i konačno dobio povjerenje novog trenera Rubena Sellesa. Na utakmici je bio 45 dodira i tri udarca, ali je zamijenjen u 59. minuti.

Southampton će iduću utakmicu igrati u subotu protiv Leicester Cityja. 'Sveci' su zadnjeplasirani u Premier ligi s 18 bodova, ali bi ih pobjeda protiv Leicestera vratila u utrku za ostanak u ligi.

United prošao dalje, Spursi ispali

Nogometaši Manchester Uniteda uspješno su obavili domaći posao u osmini finala engleskog FA kupa, iako su gubili protiv West Hama na kraju su slavili s 3-1.

Svi su pogoci postignuti u drugom poluvremenu, a West Ham je poveo u 54. minuti golom Benrahme. No, od 77. minute do kraja susreta uslijedio je veliki preokret i čak su se tri lopte zakoprcale u gostujućoj mreži.

Prvo je vlastitu mrežu pogodio Aguerd, u 90. minuti je sjajan pogodak dao 18-godišnji Argentinac Alejandro Garnacho, pogodivši za 2-1 iskosa s 15 metara, dok je sve okončano golom Freda u 95. minuti.

Iznenađenje je priredio Sheffield United, trenutačno drugoplasirana momčad Championshipa. Pred svojim navijačima Sheffield United je izbacio Tottenham pobjedom 1-0. Jedini gol dao je Ndiaye u 79. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Z.a.c 02.03.2023.

    Dovedu Orsica koji je lijevo krilo i onda ga na toj poziciji ne koriste. Kaj su ga gledali uopce ikad ili su kupili samo da kupe? Jones je koristio 5-3-2 i kad je uopce usao igrao je lijevo u vezi. Njega maknu i sad ovaj Selles pak igra 4-2-2-2 i stavi Orsica desno u vezu. Iz clanka se Caletu Cara spominje kao nekog tko je skoro spasio klub blamaze,a zapravo je on skrivio drugi penal i jedan je od najvecih krivaca za ispadanje. Bitno da je Orsica stavlja u prvi plan.

  • Bojleri končar 80L 02.03.2023.

    99 ušao i u 65 min trener je shvatio da je korisniji za klub kad nosi vodu

  • rexxx 02.03.2023.

    I onda se čude kako su zadnji u prvenstvu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare