Sport

Komentari 53

Mislav Oršić imao potres mozga

Mislav Oršić imao potres mozga

Što se tiče Mislava Oršića, on je imao potres mozga prije nekoliko dana te će biti izvan momčadi sve dok se ne obave potrebni medicinski pregledi i protokoli, rekao je novi trener 'svetaca'

Mnogo se propitkivalo što se događa s Mislavom Oršićem (30), zašto ne igra u Southamptonu nakon dolaska iz Dinama ni kod novog trenera Rubena Sellesa, a stigla je informacija da neće igrati još neko vrijeme. Naime, krilni je napadač pretrpio potres mozga pa ga zato nije bilo na terenu.

- Protiv Leedsa neće biti Che Adamsa, Tina Livramenta i Juana Lariosa. Što se tiče Mislava Oršića, on je imao potres mozga prije nekoliko dana te će biti izvan momčadi sve dok se ne obave potrebni medicinski pregledi i protokoli - rekao je u najavi susreta novi trener.

Podsjetimo, posljednji je put Oršić za Southampton igrao 28. siječnja u FA Kupu protiv Blackpoola, a od dolaska među 'svece' je za prvu momčad odigrao četiri utakmice u kojima je sveukupno na terenu proveo 133 minute.

Nije poznato kako je došlo do toga i koji je intenzitet potresa mozga, ali vjerojatno se radi o lakšem potresu mozga. Svakako nesretna situacija za hrvatskog reprezentativca koji će se nakon oporavka pokušati nametnuti novom treneru.

Najčitaniji članci