To je to što me zanima!

VIDEO Casemiro rukama uhvatio protivnika za vrat! Ten Hag: Prešao je crtu, vidjeli ste sami

Manchester United stigao je na treće mjesto teško izborenom 2-1 domaćom pobjedom protiv Crystal Palacea. Bruno Fernandes i Rashford zabili su za United koji je od 70. minute bio bez isključenog Casemira
Vidi originalni članak

Bruno Fernandes i Marcus Rashford ponovno su bili protagonisti u pobjedi Manchester Uniteda. Sjajni napadački duo nastavlja s odličnim igrama, a u 22. kolu Premier lige United je s 2-1 pobijedio Crystal Palace.

Ipak, bila je to pobjeda za koju su se 'crveni vragovi' junački potrudili. Utakmicu je začinio crveni karton kojeg je u 70. dobio Casemiro. Situacija je eskalirala nakon klizećeg starta Jeffreyja Schluppa na Antonyju. 

Tenzije su bile visoke i ubrzo je nastala velika gužva na terenu, a Casemiro je rukama uhvatio protivnika Willa Hughesa oko vrata. Sudac Andre Marriner nije ni uočio situaciju, ali dobio je uputu iz VAR sobe i Casemiro je ubrzo poslan u svlačionicu.

- Casemiro je prešao liniju, vidjeli ste to. Međutim, nezadovoljan sam s lošim suđenjem. Ne samo danas, nego i prošli tjedan s Eriksenom - rekao je izfrustrirani Erik ten Hag nakon utakmice.

- Još je puno drugih igrača prekoračilo liniju, uključujući i nekoliko igrača Crystal Palacea. VAR ih nije dirao. - dodao je strateg Uniteda.

Iako je Schlupp smanjio na 2-1 u 76. minuti, United je izdržao napadačke nalete suparnika bez Casemira. Veći je problem za Ten Haga što Casemiru prijeti suspenzija od tri utakmice. Podsjetimo, Christian Eriksen ozlijedio se prošli tjedan i nema ga do samog kraja sezone, a Scott McTominay također je udaljen od travnjaka.

Međutim, neki navijači Uniteda nadaju se da će biti uvažena žalba kluba. Naime, na nekim se snimkama vidi da Casemiro nije agresivno primio Hughesa oko vrata, već ga je zapravo htio smiriti.

United se etablirao na trećem mjestu Premier lige s 42 boda. Imaju dva boda prednosti u odnosu na Newcastle, dok gradski rival, Manchester City, ima 45 bodova i utakmicu manje. Prvi je Arsenal s 50 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • čovik-s-juga 05.02.2023.

    Casemiro je trebao dobiti crveni još prošlo kolo. Onsj kamikaza start sa dvije noge su mu oprostili . Sad su ga dočekali.

  • Space Burek 05.02.2023.

    Casemiro zaboravio da nije u Realu... a sve je počelo zbog Antonya koji se bacao cijelu utakmicu a i ovdje je odletio 30 metara i glumio ozljedu. Kada je vidio da je došlo do naguravanja je naglo ozdravio i počeo glumiti frajera a United je dobro prošao jer je i Fred trebao dobiti crveni jer je ošamario igrača Palacea.

  • MatijaKezele 05.02.2023.

    Ruke na vratu su crveni strogo po pravilima, kasno se on počeo pravit da ga smiruje, jasna je namjera u početku da se obračuna s njim. Po meni je situacija granična s obzirom na intenzitet, ali Casemiro zaslužuje crvene i bez razloga s obzirom kolko ga se štitilo u Realu

Komentiraj...
Vidi sve komentare