To je to što me zanima!

VIDEO Casemiro se oprašta od Reala, a Ancelotti rida suze

Puno uspomena, puno raznih anegdota, ali i puno suza. Prošao je kroz vrtlog emocija, od sreće i veselja zbog svega što je proživio s klubom pa zbog tuge jer odlazi. Dok je Casemiro pričao, trener Reala Ancelotti je zaplakao
Vidi originalni članak

Kada se prije nekoliko dana zakotrljala priča o potencijalnom odlasku Casemira u Manchester United, mnogima je to zvučalo nerealno. Otići iz aktualnog europskog prvaka i najboljeg kluba u Europi u toksičnu i kaotičnu sredinu kao što je United, ne baš kao poželjna opcija. No, kako je vrijeme prolazilo, Casemiro se premišljao i na koncu prihvatio ponudu crvenih vragova.

S Realom je osvojio 18 trofeja, zaželio se novih izazova, a uz nedostatak motivacije, presudan faktor bio je i novac. U Unitedu će imati plaću od 21 milijun eura. 

Real je ostao bez ponajboljeg defenzivnog veznjaka na svijetu i članu ubojitog trojca s Modrićem i Kroosom koji je dominirao europskim nogometom posljednjih osam godina. Mnogi se slažu, jedan od najjačih veznih redova u posljednjih nekoliko desetljeća, trio o kojem će se još dugo pričati. Madriđani su pospremili u blagajnu 60 milijuna eura, ali nisu ga ni pod razno htjeli prodati, no to je bila isključivo igračeva želja i zbog svega što je dao za klub, izašli su mu ususret.

Nakon što je u nedjelju odradio liječnički pregled i potpisao za Manchester, Casemiro se vratio u Madrid i u ponedjeljak se na press konferenciji oprostio od kluba u koji je stigao 2013. godine.

Puno uspomena, puno raznih anegdota, ali i puno suza. Prošao je kroz vrtlog emocija, od sreće i smijeha zbog svega što je proživio s klubom pa zbog tuge jer odlazi. Dok se on s knedlom u grlu opraštao se od voljenog kluba, među publikom je sjedio i trener Carlo Ancelotti koji je to sve emotivno proživio. Suza je išla za suzom dok je slušao Casemira, emocije su bile prejake.

I to samo pokazuje kolika veličina je legendarni talijanski trener, razlog zašto toliko dugo traje i zašto ga svi igrači obožavaju. Gaji prijateljski odnos s igračima, voljan je saslušati svačiji prijedlog, ali njegova je zadnja. I igrači su toga svjesni, poštuju njegov autoritet i to je ono što je izgradilo njihov odnos. A Casemiro mu je bio jedan od miljenika, surađivali su u dva mandata, bio je spreman za njega igrati i s jednom nogom.

No, tu su im se putevi razišli, on želi novi izazove u potrazi za motivacijom, a Real je ostao bez važnog kotačića. Igrača koji će zlatnim slovima ostati zapisan u povijesti kraljevskog kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Pešekan 22.08.2022.

    Rida? Nikad čuo...

  • 22.08.2022.

    Dobro je dok ovaj rida,a kad pocne plakat e onda je problem

  • KLM0810 22.08.2022.

    Prosjecan ko i Modric

Komentiraj...
Vidi sve komentare