Obavijesti

Sport

Komentari 29

VIDEO Casemiro se oprašta od Reala, a Ancelotti rida suze

VIDEO Casemiro se oprašta od Reala, a Ancelotti rida suze

Puno uspomena, puno raznih anegdota, ali i puno suza. Prošao je kroz vrtlog emocija, od sreće i veselja zbog svega što je proživio s klubom pa zbog tuge jer odlazi. Dok je Casemiro pričao, trener Reala Ancelotti je zaplakao

VIDEO

Kada se prije nekoliko dana zakotrljala priča o potencijalnom odlasku Casemira u Manchester United, mnogima je to zvučalo nerealno. Otići iz aktualnog europskog prvaka i najboljeg kluba u Europi u toksičnu i kaotičnu sredinu kao što je United, ne baš kao poželjna opcija. No, kako je vrijeme prolazilo, Casemiro se premišljao i na koncu prihvatio ponudu crvenih vragova.

S Realom je osvojio 18 trofeja, zaželio se novih izazova, a uz nedostatak motivacije, presudan faktor bio je i novac. U Unitedu će imati plaću od 21 milijun eura. 

European Super Cup - Real Madrid v Eintracht Frankfurt

Real je ostao bez ponajboljeg defenzivnog veznjaka na svijetu i članu ubojitog trojca s Modrićem i Kroosom koji je dominirao europskim nogometom posljednjih osam godina. Mnogi se slažu, jedan od najjačih veznih redova u posljednjih nekoliko desetljeća, trio o kojem će se još dugo pričati. Madriđani su pospremili u blagajnu 60 milijuna eura, ali nisu ga ni pod razno htjeli prodati, no to je bila isključivo igračeva želja i zbog svega što je dao za klub, izašli su mu ususret.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Real Madrid - Casemiro Press Conference

Nakon što je u nedjelju odradio liječnički pregled i potpisao za Manchester, Casemiro se vratio u Madrid i u ponedjeljak se na press konferenciji oprostio od kluba u koji je stigao 2013. godine.

Puno uspomena, puno raznih anegdota, ali i puno suza. Prošao je kroz vrtlog emocija, od sreće i smijeha zbog svega što je proživio s klubom pa zbog tuge jer odlazi. Dok se on s knedlom u grlu opraštao se od voljenog kluba, među publikom je sjedio i trener Carlo Ancelotti koji je to sve emotivno proživio. Suza je išla za suzom dok je slušao Casemira, emocije su bile prejake.

I to samo pokazuje kolika veličina je legendarni talijanski trener, razlog zašto toliko dugo traje i zašto ga svi igrači obožavaju. Gaji prijateljski odnos s igračima, voljan je saslušati svačiji prijedlog, ali njegova je zadnja. I igrači su toga svjesni, poštuju njegov autoritet i to je ono što je izgradilo njihov odnos. A Casemiro mu je bio jedan od miljenika, surađivali su u dva mandata, bio je spreman za njega igrati i s jednom nogom.

No, tu su im se putevi razišli, on želi novi izazove u potrazi za motivacijom, a Real je ostao bez važnog kotačića. Igrača koji će zlatnim slovima ostati zapisan u povijesti kraljevskog kluba. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet