To je to što me zanima!

VIDEO Čilić: Vjerujem da mogu odigrati sjajno protiv Đokovića!

Predstave u Torinu drastično su nam digli samopouzdanje kao i samo atmosferu u momčadi. Gojo je pokazao da je fenomenalan igrač za Davis Cup, a Nikola i Mate uvijek mogu odigrati odličan meč, kaže Čilić
Vidi originalni članak

Srpska teniska reprezentacija jučer je u drami izborila nastup u polufinalu Davis Cupa gdje ćemo ih dočekati mi, Hrvati! Iako će naši susjedi biti favoriti za pobjedu i prolaz u finale, već smo pokazali da znamo iznenaditi boljeg 'na papiru'. Pa zašto ne bismo još jednom?

POGLEDAJTE VIDEO: Čilić i Martić uoči Srbije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ponosni smo što smo ušli u polufinale i očekuje nas zasigurno teška borba sa Srbijom. Oni su izuzetno kvalitetna momčad koja uz Novaka ima još tri, četiri sjajna igrača koji su uvijek neugodni tako da nas čeka teška borba, ali dat ćemo sve od sebe i vjerujemo u pozitivan ishod u tom dvoboju - rekao je u najavi velikog spektakla najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić.

MEĐUSOBNI OKRŠAJI Noleta su u Splitu čuvali srpski tjelohranitelji, a Čilića je dobio čak 17 puta: Još ih nismo srušili

Hrvatska je i u četvrtfinalu bila 'autsajder'. Trebala nam je pobjeda u singlu, potajno smo se nadali Čilić može dobiti Janika Sinnera koji igra u nevjerojatnoj formi, a pobjedu smo dočekali u meču ranije kada je Borna Gojo iznenadio 27. igrača svijeta Lorenza Sonega. Bio je i Marin tek servis-gem od pobjede nad fantastičnim Sinnerom koji je u konačnici ipak pokazao zašto je u TOP 10 s tek 20 godina na leđima. Ipak, pobjedu sam donijeli Mate Pavić i Nikola Mektić još jednom briljantnom predstavom.

- Predstave u Torinu drastično su nam digli samopouzdanje kao i samo atmosferu u momčadi. Gojo je pokazao da je fenomenalan igrač za Davis Cup i nadam se da će te pobjede pretočiti u uspon na ATP Touru. S druge strane, Mate i Nikola su uvijek spremni odigrati odličan meč, pogotovo u cijeloj ovoj sezoni - nahvalio je Čilić kolege iz reprezentacije pa se okrenuo svojoj predstavi protiv Talijana, ali i onome što očekuje u jubilarnom 20. meču protiv Novaka Đokovića, s kojim ima jako loš omjer 2-17:

- Odigrao sam sjajan meč sa Sinnerom. Bilo je tu par stvari koje nisu funkcionirale, ali vjerujem da ih mogu popraviti i odigrati još jedan sjajan meč protiv Novaka.

IZBACILI KAZAHSTAN Srpski izbornik nije trošio riječi o Hrvatskoj: Sad je već kasno...

U Madridu će naši tenisači ponovno imati glasnu podršku navijača. U Torinu ih nije bilo puno, ali su potpuno nadglasali Talijane.

- U Torinu su nas nevjerojatno podržali. Imali smo malobrojnu, ali ogromnu podršku od naših navijača koja nas je nosila do pobjede protiv Talijana na njihovom terenu. Sada smo malo dalje, ali čuli smo da će i ovdje doći nešto naših navijača i sigurno da će nam to biti još veći gušt i veća motivacija da odigramo što bolje protiv Srbije.

Polufinale Davis Cupa između Hrvatske i Srbije kreće u petak u 16 sati, uz izravan prijenos na HRT-u. Uz Đokovića, za Srbe konkuriraju Kecmanović, Lajović i Krajinović te u parovima Nikola Ćaćić, dok Vedran Martić računa na Čilića, Goju, Serdarušića te Mektića Pavića.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 03.12.2021.

    Vjerujem da bi i ja uredno opalio salmu hayek , ali izgleda da niš od toga . Iako su nam šanse podjednake i tebi s noletom i meni s salmom

  • 03.12.2021.

    Sumnjiv mi je Krajinović, ništa više! Ako on izgubi, gotovo. Neka pobedi bolji, ajmo Srbija!

  • eugen123 03.12.2021.

    a koji je ovo sport 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare